Divarit

ÅIf nappasi kilpakumppanilta kaksi puolustajaa

30.05.
2016
6 Kommenttia
4
Divarit
Dan Forsström pelaa ensi kaudella ÅIF:ssa. Kuva: Jari Turunen

Dan Forsström pelaa ensi kaudella ÅIF:ssa. Kuva: Jari Turunen

Divarissa pelaava ÅIF on tehnyt sopimukset viime kaudella Loviisan Torin riveissä pelanneiden Jimmy Svedin ja Dan Forsströmin kanssa. Molemmat ovat pelipaikaltaan puolustajia

Sved, 25, on pelannut Divari-urallaan Woodcuttersissa, Blue Foxissa, ÅIF:ssa (kaudet 2010-2011 ja 2012-2013) ja Torissa. Runkosarjan otteluita on kertynyt kaikkiaan 119 ja niissä tehopisteitä 35+25=60.

Forsström, 28, on edustanut pääsarjaurallaan tähän asti pelkästään loviisalaisia. Seitsemän Divari-kauden aikana hän on iskenyt tehopisteet 65+46=111 kaikkiaan 147 ottelussa. Forsström on pelannut urallaan myös hyökkääjänä. Salibandyliigassa pelaaja on esiintynyt kolmella kaudella. Otteluita kertyi 73 ja tehopisteitä 28 (15+13).

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
jakke
31/05/2016
Torissa voi käydä kato. Huhujen mukaan Jokinen lähtee myös
Torforever
31/05/2016
Huhuissa Jokisen lisäksi myös Tolvanen siirtymässä, mahdollisesti pääkaupunkiseudulle? Mites Salminen ja Niiranen kaksikko, vieläkö jaksaa?? Ei näytä hyvältä Loviisan suunnalla? Sipoossa kuulemma niin paljon höntsääjiä, että ei pukupoppiin kaikki mahdu.
Joumies
31/05/2016
No, ei ihme kun JJ siirtyi sinne kans
Peña
31/05/2016
Sipoossa on kivempaa. ÅIF:n kesähöntsät vetävät pelimiehiä laajalta alueelta. Harmi, ettei kaikille Sipoossa on kivempaa. ÅIF:n kesähöntsät vetävät pelimiehiä laajalta alueelta. Kaikille ei riitä pelipaikkoja joukkueesta. Mielenkiintoinen ilmiö, mutta muutamia vuosia sitten ennustajaeukot kuuluttivat, että ÅIF:n tulevaisuus näyttää kehnoimmalta Uusimaan divariseuroista, mutta kuinkas kävikään. Blackbirds ja PSS tipahtivat kakkoseen ja viime kaudella Tor niukasti säilytti paikkansa divarissa. Eräviikkareiden fuusion seurauksena Åiffiin on tulossa runsaasti kaikenikäisiä pelaajia, kaiken kokeneista konkareista varhaisjunnuihin. riitä kerralla penkkiä pukukopista. Ensi kauden rosteri tulee olemaan leveä. Ei lopu freesit pelaajat, vaikka olisi tuplapeliviikonloppu. Mielenkiintoinen ilmiö, mutta muutamia vuosia sitten ennustajaeukot kuuluttivat, että ÅIF:n tulevaisuus näyttää kehnoimmalta Uusimaan divariseuroista, mutta kuinkas kävikään. Blackbirds ja PSS tipahtivat kakkoseen ja viime kaudella Tor niukasti säilytti paikkansa divarissa. Eräviikkareiden fuusion seurauksena Åiffiin on tulossa runsaasti kaikenikäisiä pelaajia, kaiken kokeneista konkareista varhaisjunnuihin. Tulevaisuus näyttää valoisalta Åiffissa.
Fani, Loviisa
31/05/2016
No voi muna. mutta kiitos Dan ja Jimmy menneistä peleistä, ja tsemppiä tuleviin!
S7
01/06/2016
Ei sinänsä ihme, että Sibbo vetää pelaajia pääkaupunkiseudulta paremmin kuin loviisa tai porvoo...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.