Divarit

Divari-joukkue suuntaa katseita tulevaan – julkaisi kolme juniorisopimusta

29.05.
2016
1 Kommentti
2
Divarit
Arttu Honkonen (oranssi #9) pelasi viime kaudella jo yhden harjoitusturnauksen SB Vaasan edustuksen kanssa. Kuva: Elmeri Elo.

Arttu Honkonen (oranssi #9) pelasi viime kaudella jo yhden harjoitusturnauksen SB Vaasan edustuksen kanssa. Kuva: Elmeri Elo.

SB Vaasa on julkaissut tällä viikolla kolme uutta sopimusta. Joukkue täydentyy tällä kertaa omista juniorijoukkueista.

Kolmivuotiset sopimukset joukkueen kanssa ovat solmineet vuonna 1999 syntyneet Arttu Honkonen ja Konsta Kangas. Maalivahti Samu Mikkosen, 19, sopimus on 2+1-vuotinen.

Honkonen ja Kangas pelasivat viime kaudella SB Vaasan B-junioreissa valtakunnallista 1. divisioonaa ja Mikkonen torjui A-nuorten SM-sarjassa SPV:n ykkösmaalivahtina rinnakkaisedustuksella.

– Pyrkimys on se, että kolmivuotisten sopimuskausien aikana pojista kasvaa vastuunkantajia isoonkin rooliin joukkueessa. Heidän varalleen on siis selkeä, pitkäjänteinen suunnitelma, samoin kuin joukkueen suhteen. Se, millä aikajänteellä kaikki tapahtuu, jää nähtäväksi, SB Vaasan päävalmentaja Jani Lipsanen toteaa SB Vaasan uutisessa.

Vaasassa junioripelaajien sisäänajaminen alkaa olla kasvava trendi, sillä jo viime vuonna joukkueen riveissä pelasi 1998 syntynyt Tomi Luhta. Pitkät sopimukset ovat osoituksia pidemmän aikavälin tavoitteista tulevaisuuden suhteen.

– Edustusjoukkueen toimintaan halutaan panostaa ja viedä sitä eteenpäin ja tätä kautta saadaan myös pojat sitoutumaan siihen pidemmällä aikajänteellä. Isossa kuvassa haluamme tuoda omia junioreita edustusjoukkueen puolelle ja sitä kautta omavaraistaa joukkuetta tulevien vuosien aikana, Lipsanen kertoo SB Vaasan nettisivuilla.

SB Vaasalla on juniorisopimusten myötä sopimus kolmen maalivahdin ja 14 kenttäpelaajan kanssa.

SB Vaasan uutinen Kankaan ja Honkosen sopimuksista.
SB Vaasan uutinen Mikkosen sopimuksesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Ilaskivi
29/05/2016
Niin... pyrkimys omavaraisuuteen vai merkki siitä, että kukaan ei tarttunut haaviin? Mikkonen on toki kelpo veskari, mutta nämä muut... luhta laiska neppailija ja -99:t perusjamppoja omassa ikäluokassaan.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.