Divarit

Divari-nousijan pelaajarunko valmiina ensi kaudelle – tavoitteena pelata pudotuspeleissä

26.05.
2016
1 Kommentti
5
Divarit
FBC Turun viime kauden paras pistemies Aku Kuikka (vas.) jatkaa joukkueessa myös Divari-kaudella. Kuva: Esa Haanperä

FBC Turun viime kauden paras pistemies Aku Kuikka (vas.) jatkaa joukkueessa myös Divari-kaudella. Kuva: Esa Haanperä

Tulevaksi kaudeksi miesten Divariin noussut FBC Turku julkaisi keskiviikkona 21 pelaajan rungon, jolla se valmistautuu alkavaan sesonkiin. Samalla seura julkisti kolmen uuden pelaajan sopimukset.

Puolustukseen liittyvät uusina niminä Antti Hopeanaula (TPS A-jun. ja SBS Wirmo) ja Hannes Kari (SBS Wirmo). Lisäksi hyökkäykseen tuo leveyttä AFC Campuksesta saapuva Aleksi Lahti, jolle on kahden edellä mainitun tavoin kertynyt Divari-otteluita jo aikaisemmilta kausilta.

”BeeCee” ei menettänyt viime kaudella länsirannikon kakkosdivisioonan runkosarjassa ainuttakaan pistettä ja selvitti kaiken lisäksi Divari-karsinnat puhtaalla pelillä. Viime kauden joukkue onkin pysynyt suurilta osin kasassa.

– Koko viime kauden joukkueelle tarjottiin mahdollisuutta jatkaa myös tulevan kauden ryhmässä. Iso osa jatkaakin, mutta ymmärrettävistä syistä ihan kaikki ei tähän pystynyt nyt sitoutumaan. Divari on huomattavasti haastavampi sarja ja vaatii ajankäytöllisesti myös paljon enemmän. Hyviä palasia ollaan jo nyt saatu uusina saatu rosteriin ja lisääkin on vielä tulossa, FBC Turun manageri Antti Vääri kertoi seuran sivuilla.

Viime kauden joukkueesta listasta puuttuvat Janne Kemppainen, Tuomo Reponen, Eero Säylä, Antti Kauppinen ja Markus Merikallio.

Seuran tiedotteessa myös avataan tulevan kauden tavoitteita. FBC Turku haluaa päästä hissijoukkuemaineesta ja pelata jo ensi keväänä Divarin pudotuspeleissä.

FBC Turun sopimuspelaajat:
Petteri Lepistö
Markus Järvinen
Mika Susi
Joonas Nurminen
Antti Hopeanaula (TPS A-jun / SBS Wirmo)
Miika Hämäläinen
Antti Kokko
Jussi Hoikkala
Jouni Savonen, mv
Aleksi Sillantaka, mv
Jakub Marek
Eetu Tuohi
Hannes Kari (SBS Wirmo)
Aku Kuikka
Markus Mattila
Samuel Salonen
Aleksi Havia
Matti Manninen
Aleksi Lahti (AFC Campus)
Christian del Castillo, mv
Santeri Urponen

Toimihenkilöt:
Teemu Vainio, päävalmentaja
Esko Mäkelä, valmentaja
Teemu Salonen, valmentaja
Ari Kajala, joukkueenjohtaja
Vesa-Matti Haveri, huoltaja
Vesa Hoikkala, huoltaja
Antti Vääri, manageri

Linkit:
FBC Turun uutinen
Huhumaa: Miesten Divarin siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2016-17

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Terhi
27/05/2016
Säylä paha menetys FBC:lle. Jo julkaistuissa pelaajissa (ja tulevaisuudessa julkaistavissa) ei kyllä löydy paikkaajaa. Nykyisestä puolustuksesta ei löydy oikeaa johtohahmoa. Leveyttä siellä kyllä on jo liiaksikin. Reponen oli myös ihan hyvä ja juonikas pelaaja, mutta ymmärrän hänenkin ratkaisun. Toisaalta viime vuoden hyökkäysosasto voi jopa riittää divariin, mutta koko kentällisen puolustaminen pitäisi saada huomattavasti paremmalle tasolle. Viime kaudella osalle pelaajista oli tosi vaikeaa lönkötellä takaisin omaan päähän puolustamaan (erityisesti seuran ikonille). Jos kaikkilla hyökkääjillä olisi Urposen asenne (ja liike) puolustamiseen, ei sinne puolustukseen edes tarvittaisi enää vahvistuksia.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.