EräViikingit julkisti taas kaksi uutta sopimusta – nuorta hyökkäysvoimaa

Kuva: Jari Turunen

Kuva: Jari Turunen
Kuva: Jari Turunen

Fuusioseura EräViikinkien miesten Salibandyliiga-joukkue alkaa rauhalliseen tahtiin vähitellen muodostua. Viikonlopun julkistusten jälkeen pelaajasopimuksia kasassa on kahdeksan.

Tuoreimmat sopimuspelaajat ovat Viikingeistä Roni Laasonen sekä Erästä Tuomas Iiskola.

Koko uransa Viikingeissä (SSV:ssä) pelannut Laasonen, 22, pyssytti päättyneellä kaudella 22 runkosarjaottelussa 22 maalia. Pudotuspeleissä 12 ottelussa syntyi neljä maalia.

– Kyllä sitä joutui hetken miettimään eri vaihtoehtoja, mutta lopulta kun näki millaisia pelimiehiä joukkueeseen teki sopimuksia, oli helppo itsekin tehdä päätös, Laasonen kommentoi.

Kuva: Jari Turunen
Kuva: Jari Turunen

Rightin puolelta ampuva Iiskola, 23, oli puolestaan viime kaudella Erän paras pistemies runkosarjassa 34 tehopisteellään. Kovasta laukauksestaan tunnettu Iiskola kuului vuonna 2011 nuorten MM-kultaa voittaneeseen Suomen joukkueeseen.

– Tulevasta kaudesta on tarkoitus tulla tähänastisen uran paras kausi. Pyrin kehittämään omaa tekemistäni jokaisella osa-alueella, siinä suuri vaikutus on Jyrillä (päävalmentaja Jyri Korsman) ja JP:llä (fysiikkavalmentaja Jussi-Pekka Kurtti). Olisin aika pettynyt jos homma ei mene eteenpäin nyt tulevan vuoden aikana, sen verran kovia ukkoja on päivittäin ympärillä, Iiskola kommentoi.

Lue lisää EräViikinkien sivuilta:
Nuorta maalintekotaitoa EräViikinkeihin – ”Rentoa ilmapiiriä joukkueeseen”
Erän paras pistemies sopimukseen EräViikinkien kanssa – ”Hieno mahdollisuus”

EräViikinkien sopimuspelaajat

Maalivahti
Santtu Strandberg (Viikingit)

Puolustajat
Tommi Aro (Erä)

Hyökkääjät
Jani Kukkola (Helsingborg)
Lauri Kapanen (Erä)
Miko Kailiala (Viikingit)
Perttu Puska (Erä)
Roni Laasonen (Viikingit)
Tuomas Iiskola (Erä)

7 comments

  1. Googletin ja huomasin, että Puskalla on kahden vuoden pahvi Erään eli johtuisikohan siitä.

    On kyllä h….tin kova oikea laita.

    Youtubesta löytyy video aiheesta otsikolla:
    Josban kapteeni Perttu Puska Tapanilan Erään

  2. Puska on tehnyt uuden diilin EräViikkarien kanssa, jo pari viikkoa sitten.. Ainakin Facebookissa on asiaa hehkuttanut ihan julkisesti..

  3. Hyökkäykseen olisi siis jo hyvät 1. ja 3. kentällinen kasassa, mutta puolustukseen tarvittaisiin vielä aika kovia vahvistuksia. Aroa lukuunottamatta, viime vuoden Erässä ei niitä mielestäni ollut. Pitääkö siis taas käydä pankin kautta ostoksilla?

  4. Ok homma. Ei tuu pelaajien faceja seurattua, eräviikinkien nettisivuilla ei lukenut Puskaa varmistetuissa pelaajissa. Eli tainnut itäsuomen poika lipsauttaa somessa;-)

  5. Veikkaan ite, että seuraavat henkilöt mahdollisia pakkeja ja myös sopimuspelaajia(ei siis mitään oikeaa tietoa!!): Late Stenfors, ”The big one” Kinnunen, Soini, Juselius. Mayer ja Tiitu. Eikös se Lankinen ole ihan ok peluri? Ei hirveesti kerinnyt Erän pelejä seuraamaan, niin en osaa eräläisistä sanoa hirveesti.

  6. Kävin varmaan kolmannen kerran ikinä twitterissä ja siellä Löde laittanut, että tunkua oikeaan laitaa–> Miklu, Roni, Puska ja Moilanen….