Liigat

EräViikingit kiinnitti nuoria pelaajia miehistöönsä

23.05.
2016
4 Kommenttia
1
Liigat
Kevin Söderling pelaa ensi kaudella EräViikingeissä. Kuva: Juhani Järvenpää

Kevin Söderling pelaa ensi kaudella EräViikingeissä. Kuva: Juhani Järvenpää

EräViikingit julkaisi viikonlopun aikana ja maanantaina kolme uutta pelaajasopimusta. Puolustaja Ilkka Koski sekä hyökkääjät Kevin Söderling ja Tuure Ailio esiintyvät seuran riveissä ensi kaudella.

Koski, 22, on pelannut viisi kautta Salibandyliigassa edustaen Tapanilan Erää. Kausien aikana on kertynyt 75 ottelua ja niissä tehopisteitä 15+13=28.

– Henkilökohtaisella tasolla tavoitteenani on jälleen oman pelin kokonaisvaltainen kehittäminen ja suuremman roolin ottaminen joukkueessa. Etenkin hyökkäyspelissä riittää parannettavaa ja kaukaa lähtevän laukauksen täytyisi mennä suuremmalla prosentilla maaliin. Joukkueelta odotan nousujohteista kautta, joka huipentuu pudotuspeleissä. Tavoitteena on tietenkin Suomen mestaruus, Koski kertoi seuran sivuilla.

Vuonna 1996 syntynyt Söderling on edustanut liigaurallaan SSV:tä ja Viikinkejä. Laituri on esiintynyt 39 liigaottelussa tehopistein 10+8. Tuore sopimus on kahden vuoden mittainen.

– Henkilökohtainen tavoitteeni on ottaa paikka pelaavassa kokoonpanossa ja näyttää, että pärjään tällä tasolla, Söderling sanaili EräViikinkien kotisivuilla.

Ailio, 19, on pelannut kahdella liigakaudella kaikkiaan 45 ottelua. Näissä peleissä sentteri on iskenyt tehopisteet 10+9.

– Tuon joukkueeseen nuoruuden intoa ja pyrin haastamaan muita pelaajia peliajasta, Ailio linjasi EräViikinkien kotisivuilla.

Sopimuspelaajat

Maalivahdit:
Santtu Strandberg

Puolustajat:
Tommi Aro
Janne Salonen
Marko Juselius
Ilkka Koski

Hyökkääjät:
Jani Kukkola
Lauri Kapanen
Miko Kailiala
Tuomas Iiskola
Tommi Rosendahl
Perttu Puska
Roni Laasonen
Kevin Söderling
Janne Hyvönen
Tuure Ailio

Lue myös:
Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2016-17
Moniosaaja Söderling EräViikinkeihin
Puolustajalupaus Ilkka Koski tuo ruutia EräViikinkien takalinjoille – ”Lempinimeksi vaihtui Sika-Ile”
Huippulahjakas keskushyökkääjä EräViikinkeihin – ”Mahdollisuus voittaa jokainen ottelu”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
fuusio
23/05/2016
Alkaa olla rosteri sitä luokkaa että mestaruus on jo pelattu.
Timotei
24/05/2016
Mikähän sai Ailion jäämään joukkueeseen lähtökohtaisesti nelossentterin rooliin? M-teamissa tai Indiansissa olisi takuuvarmasti päässyt kahteen ekaan kenttään, mutta EV:ssä tie pelaavaan kokoonpanoon ilman loukkaantumisia on kyllä tukossa, sama homma myös Söderlingillä jos tuohon vielä Tiitu tai Moilanen liittyy. Noin muuten on joukkueessa melkoinen kontrasti hyökkäyksen ja puolustuksen välillä, hyökkäys tulee kevyesti olemaan liigan nimekkäin, mutta puolustus näyttää tällä hetkellä aika keskinkertaiselta ja häviää selkeästi Classicille, Happeelle ja Oilersille. Jos esimerkiksi Classicissa ei hirveästi vaihtuvuutta tapahdu niin ei EV:lle voi mitään ylivoimaisen ennakkosuosikin viittaa langettaa, sikäli kun puolustukseen ei kahta ainakin melkein maajoukkuetason pakkia hommata.
SSV-Fani
24/05/2016
Tero Tiitusta saa yhden maajoukkuepuolustajan.
S7
25/05/2016
salibandyareena Twitterissä tietää, että pelattais kotipelit Vantaalla energia areenalla. Tätä en ainakaan minä toivonut missään vaiheessa, mutta ei kai sitten ole muutakaan paikkaa pelata...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.