Liigat

EräViikingit kiinnitti riveihinsä maajoukkuetähden – ”Todella vaikea päätös”

13.05.
2016
8 Kommenttia
4
Liigat
Kokonaispaketti ratkaisi Miko Kailialan (oik.) ensi kauden osoitteen.

Kokonaispaketti ratkaisi Miko Kailialan (oik.) ensi kauden osoitteen.

Miesten Salibandyliigaan ensi kaudeksi tuleva helsinkiläinen EräViikingit on tehnyt kahden vuoden sopimuksen hyökkääjä Miko Kailialan kanssa.

Suomen maajoukkueestakin tuttu Kailiala on kuulunut usean kauden ajan liiga hyökkääjäeliittiin. Viime kausi päättyi Liedosta kotoisin olevan tähden osalta neljänteen sijaan Viikinkien riveissä.

Kailiala, 23, iski viime kauden runkosarjassa tehopisteet 31+15=46 ja oli helsinkiläisten tehokkain pelaaja. Pudotuspelien 12 ottelussa hän tehoili pistete 8+7=15.

Tapanilan Erä ja Viikingit fuusioituivat kauden päätteeksi, eikä uuteen organisaatioon siirtyminen ollut Kailialan kohdalla itsestäänselvyys. Kokonaisuus kuitenkin ratkaisi uuden osoitteen.

– Todella vaikea päätös oli, mutta kyllä EräViikingit tarjoaa kokonaisvaltaisesti parhaan paketin. Jos asioita miettii vain tunteet edellä, niin silloin asiat näkee usein väärältä kantilta ja on sokea niille. Tämä fuusio tulee olemaan todella suuri asia etenkin tulevaisuudessa ja haluan nyt ensiaskeleilla olla mukana rakentamassa siitä seuraavaa dynastiaa, Kailiala tunnelmoi EräViikinkien sivuilla.

Myös seuran manageri Kurt Westerlund oli innoissaan tuoreesta vahvistuksesta. EräViikingit julkaisi jo aiemmin kahden muun maajoukkuetähden, Jani Kukkolan ja Lauri Kapasen sopimukset.

– Miko on ehdottomasti yksi Suomen parhaista snipereista. Hän muodostaa yhdessä Kukkolan ja Kapasen kanssa ehkä jopa liigan vaarallisimman hyökkäysketjun, ”Kurre” Westerlund kommentoi.

Kailiala on iskenyt urallaan 141 Salibandyliigan runkosarjaottelussa 224 (160+64) tehopistettä. Maajoukkueessa hän on pelannut 28 ottelua tehoin 14+12 ja palkintokaapista löytyy yksi MM-hopeamitali.

Linkki: EräViikinkien uutinen

Päivtys 13.5. klo 14.49. Viikingit oli neljäs viime kauden Salibandyliigassa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Muistamaton
13/05/2016
Ihan muistelin, että Happee vei pronssin.
Manager
13/05/2016
Kokonaisvaltaisesti = rahallisesti
Karvamato
13/05/2016
Hyvä se on, että ketjukin on jo tässä vaiheessa kasassa!
46
13/05/2016
#klikkiotsikoilla mennään
S7
13/05/2016
Varmaankin rahallisesti ja ehkä myös mestaruutta ajatellen pikkasen edellä kuin esim. Tepsi. Oilers oli joo loppuottelussa, mutta oisko rahaa saanut? No mutta tässä odotellaan lisää julkistuksia, tällä menolla alkaa näyttää TODELLA hyvältä!!
Meitsi
14/05/2016
Mihin jengiin Tero Tiitu on matkalla?
Huh.
14/05/2016
Kevyttä, jos huhut pitää painkkansa.....saa Eräläisät vielä hommata yhden kentän ruotsista. Tampereelle tulossa melkoinen nippu.
S7
14/05/2016
Ylempi nähdään sitten ens kaudella, ei se finaalipaikka tullut tälläkään kaudella ilmaiseksi. Ja ainakin mun silmissä meikäläisten uusjengi näyttäis olevan kovempi. Ja onhan se tietenkin hyvä, jos nyt ei ihan murskata muita;-)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.