EräViikingit kiinnitti riveihinsä maajoukkuetähden – ”Todella vaikea päätös”

Kokonaispaketti ratkaisi Miko Kailialan (oik.) ensi kauden osoitteen.

Kokonaispaketti ratkaisi Miko Kailialan (oik.) ensi kauden osoitteen.
Kokonaispaketti ratkaisi Miko Kailialan (oik.) ensi kauden osoitteen.

Miesten Salibandyliigaan ensi kaudeksi tuleva helsinkiläinen EräViikingit on tehnyt kahden vuoden sopimuksen hyökkääjä Miko Kailialan kanssa.

Suomen maajoukkueestakin tuttu Kailiala on kuulunut usean kauden ajan liiga hyökkääjäeliittiin. Viime kausi päättyi Liedosta kotoisin olevan tähden osalta neljänteen sijaan Viikinkien riveissä.

Kailiala, 23, iski viime kauden runkosarjassa tehopisteet 31+15=46 ja oli helsinkiläisten tehokkain pelaaja. Pudotuspelien 12 ottelussa hän tehoili pistete 8+7=15.

Tapanilan Erä ja Viikingit fuusioituivat kauden päätteeksi, eikä uuteen organisaatioon siirtyminen ollut Kailialan kohdalla itsestäänselvyys. Kokonaisuus kuitenkin ratkaisi uuden osoitteen.

– Todella vaikea päätös oli, mutta kyllä EräViikingit tarjoaa kokonaisvaltaisesti parhaan paketin. Jos asioita miettii vain tunteet edellä, niin silloin asiat näkee usein väärältä kantilta ja on sokea niille. Tämä fuusio tulee olemaan todella suuri asia etenkin tulevaisuudessa ja haluan nyt ensiaskeleilla olla mukana rakentamassa siitä seuraavaa dynastiaa, Kailiala tunnelmoi EräViikinkien sivuilla.

Myös seuran manageri Kurt Westerlund oli innoissaan tuoreesta vahvistuksesta. EräViikingit julkaisi jo aiemmin kahden muun maajoukkuetähden, Jani Kukkolan ja Lauri Kapasen sopimukset.

– Miko on ehdottomasti yksi Suomen parhaista snipereista. Hän muodostaa yhdessä Kukkolan ja Kapasen kanssa ehkä jopa liigan vaarallisimman hyökkäysketjun, ”Kurre” Westerlund kommentoi.

Kailiala on iskenyt urallaan 141 Salibandyliigan runkosarjaottelussa 224 (160+64) tehopistettä. Maajoukkueessa hän on pelannut 28 ottelua tehoin 14+12 ja palkintokaapista löytyy yksi MM-hopeamitali.

Linkki: EräViikinkien uutinen

Päivtys 13.5. klo 14.49. Viikingit oli neljäs viime kauden Salibandyliigassa.

8 comments

  1. Varmaankin rahallisesti ja ehkä myös mestaruutta ajatellen pikkasen edellä kuin esim. Tepsi. Oilers oli joo loppuottelussa, mutta oisko rahaa saanut? No mutta tässä odotellaan lisää julkistuksia, tällä menolla alkaa näyttää TODELLA hyvältä!!

  2. Kevyttä, jos huhut pitää painkkansa…..saa Eräläisät vielä hommata yhden kentän ruotsista. Tampereelle tulossa melkoinen nippu.

  3. Ylempi nähdään sitten ens kaudella, ei se finaalipaikka tullut tälläkään kaudella ilmaiseksi. Ja ainakin mun silmissä meikäläisten uusjengi näyttäis olevan kovempi. Ja onhan se tietenkin hyvä, jos nyt ei ihan murskata muita;-)