Liigat

EräViikinkien naisten pelaajarunko julki – maajoukkuehyökkääjä ykköstähtenä

15.05.
2016
4 Kommenttia
3
Liigat
Tuuli Huuskonen (nro. 16) on yksi EräViikinkien naisjoukkueen tähdistä. Kuva: Juhani Järvenpää

Tuuli Huuskonen (nro. 16) on yksi EräViikinkien naisjoukkueen tähdistä. Kuva: Juhani Järvenpää

EräViikinkien naisten Salibandyliigan joukkueella on tällä hetkellä valmiina 15 pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Tapanilan Erän naisten joukkueen vahva runkopelaajisto jatkaa EräViikingeissä, kun muun muassa maajoukkuehyökkääjä Tuuli Huuskonen raapusti nimensä sopimukseen.

– Naisten joukkue näyttää lupaavalta, kun viime kauden joukkueesta jatkavat motivoitunut ja sitoutunut runko, joka edustaa nuoruutta ja kokemusta sopivasti. Nuoret tytöt ovat varmasti nälkäisiä vastuunkantajia ensi kaudella, kun ottivat jo vastuuta viime kaudella. Kokeneilta pelaajilta voidaan odottaa rohkeutta pelata ja näyttää suuntaviivat tekemiselle, EräViikinkien päävalmentaja Janne Nissinen kertoo.

Esimerkiksi maajoukkuehyökkääjä Tuuli Huuskosen ja tämän tutkaparin Anna Yli-Kojolan sopimusten myötä EräViikingeissä on jo rutkasti tulivoimaa. 15 tähän mennessä tehdyn pelaajasopimuksen lisäksi Nissinen hakee joukkueeseensa vielä tåsmävahvistuksia.

– Tarvitsemme vielä pallollisen ja hyvin liikkuvan puolustajan sekä hyökkäykseen muutaman täsmäaseen. Lisäksi joukkue täydentyy vielä maalilvahdilla. Toivottavasti näemme vahvistuksia joukkueessa jo toukokuun aikana, Nissinen sanoo.

Viime kaudella maajoukkueläpimurtonsa tehnyt Huuskonen on eittämättä EräViikinkien kultakimpale. Jo ensimmäisessä Ruotsi-ottelussaan kaksi maalia iskenyt Huuskonen oli lähellä MM-kisapaikkaa, mutta loukkaantuminen esti kotikisaedustuksen.

– Tuuli on maalitekijä ja nauttii vapauksista hyökkäyspäässä. Kunhan rentous tekemiseen vain säilyy, niin varmasti maaliverkot heiluvat ensi kaudella. Hiukan lisää pelitilannekovuutta kaivataan myös. Se tulee harjoittelun ja kokemuksen myötä. Varmasti Tuulilla on parhaat vuodet edessä, jolloin voidaan odottaa menestystä myös maajoukkueessa, Nissinen kehuu.

Erän naiset etenivät päättyneellä kaudella puolivälieriin. Nyt EräViikinkien sotisovassa kauteen lähtevä uusi joukkue on valmis ottamaan jälleen askeleen eteenpäin.

– Pelillisesti jatkamme viime vuoden tavaramerkkiä, eli pyrimme pelaamaan rohkeasti, röyhkeästi ja nopeasti. Luomme vielä kaksintaisteluasennetta puolustuspäähän ja hiukan organisoitua puolustuspeliä. Pelaajilla on vapaus tehdä ratkaisuja hyökkäyspäässä, Nissinen kuvailee.

SOPIMUSTILANNE 13.5.2016

Jenni Morottaja Puolustaja
Nea Korhonen Puolustaja
Minttu Broström Puolustaja
Leena Rusanen Puolustaja
Salla Likovuori Puolustaja
Oona Lampola Hyökkääjä
Tuuli Huuskonen Hyökkääjä
Anna Yli-Kojola Hyökkääjä
Jade Ritala Hyökkääjä
Noora Miettinen Hyökkääjä
Veera Sinikallio Hyökkääjä
Milja Saarikoski Hyökkääjä
Aino Tuokkola Hyökkääjä
Milla Murtomäki Hyökkääjä
Milla Jaatinen MV

Teksti: EräViikinkien tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Pekka
16/05/2016
Oliko tässä nyt ketään Viikingeistä?
Bror Ström
16/05/2016
Minttu laittaa pallon Yläminttuun
oho!
16/05/2016
Tuokkola jatkaa erässä. Neuvotteluja käyty kuitenkin 4 eri seuran kanssa keväällä. Tämä on yllätys valinta!
:-D
16/05/2016
B-tyttöjä naisten liigaan??!?! EräViikinkien epätoivo näkyy, mutta kai se on pakko ottaa tyttöjä liigaan, kun vanhe ei pelaajia muualle saaneet :-D

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.