Liigat

EräViikinkien sentteriosastolle kova kiinnitys – ”Tavoitteena päästä MM-joukkueeseen”

17.05.
2016
10 Kommenttia
2
Liigat
Janne Hyvönen pelaa ensi kaudella EräViikingeissä. Kuva: Juhani Järvenpää.

Janne Hyvönen pelaa ensi kaudella EräViikingeissä. Kuva: Juhani Järvenpää.

Fuusioseura EräViikingit tiputtelee sopimusuutisia päivittäin. Maanantai-iltana seura ilmoitti tehneensä sopimuksen Viikinkien riveissä viime kaudella pelanneen Janne Hyvösen kanssa.

Hyvönen on pelannut urallaan Salibandyliigaa Viikinkien lisäksi Rauman SalBassa ja FBT Porissa. Korkeimmalla tasolla pelejä on kertynyt 84 kappaletta ja tehopisteitä 45+56=101.

– Halu pelata kovassa joukkueessa ja tuttuja äijiä ympärillä. Siinä oli päällimmäinen syy, miksi jatkan Helsingissä, Hyvönen totesi EräViikinkien uutisessa.

Hyvönen on puskenut itsensä myös maajoukkueryhmään ja tehnyt kolmessa pelaamassaan maaottelussa yhden maalin. Myös kansainväliset pelit ovat selkeä tavoite kolmekymppiselle keskushyökkääjälle sen lisäksi, että menestys Salibandyliigassa on selkeä päämäärä.

– Tavoitteena on päästä Riikaan lähtevään MM-joukkueeseen ja nostaa keväällä kannua, Hyvönen sanaili seuran nettisivulla.

– Janne on tärkeä kaveri meille, josta on vuodessa tullut yksi Suomen parhaista senttereistä, kehaisi puolestaan EräViikinkien manageri Kurt Westerlund.

EräViikinkien uutinen aiheesta.

EräViikinkien sopimuspelaajat

Maalivahti
Santtu Strandberg (Viikingit)

Puolustajat
Tommi Aro (Erä)

Hyökkääjät
Jani Kukkola (Helsingborg)
Lauri Kapanen (Erä)
Miko Kailiala (Viikingit)
Perttu Puska (Erä)
Roni Laasonen (Viikingit)
Tuomas Iiskola (Erä)
Janne Hyvönen (Viikingit)

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
S7
17/05/2016
Suomen huutokauppakeisaria lainaten: "Kyllä nyt hymyilyttää"!!
Msy
17/05/2016
Kiva huomata, että fuusio etenee "otetaan rusinat pullasta" mentaliteetilla.

Nyt vielä parhaat pakit mukaan ja voi rauhassa laittaa henk.koht. budjetti kausikortti merkinnän.
S7
17/05/2016
Jep. Pelaajat tosiaankin äänestävät jaloillaan :-D. Sinällään onko ihme? Kuinka moni pelaaja huipulla haluaa pelata joukkueessa, missä on mahis voittaa mestaruus? Ja jos tämän lisäksi saatat saada muutakin kuin mailan ja pelishortsit kaudesta. Ja huippupakit tullaan julkaisemaan ihan 100%varmasti. Ois vaan pitänyt uskoa Kukkolaa, kun se superfinaalissa sanoi fattärin kojulla, että tästä tulee hyvä juttu:-D.

Ainut homma tässä enää, missä pelataan? Aika nihkeetä ois, jos Pasilaan joutuisivat pelit viemään--> mutta sinne sitten jos ei muualle päästä.
Heikki
17/05/2016
Erä pelaa siellä missä viimekauudellakin. Energia Areenalla.......... eiku siis Eräviikingit. Tiputtaisivat jo nyt ton viikingit pois niin päästäisiin paljon helpommalla.
S7
17/05/2016
Katos Heikki "the kaikkitietävä provoilia" kertoi taas totuuden. No tällä sitten mennään. Paitsi että tuskin mennään, kun ei ole Helsingissä ja mun tietojen mukaan ei kauhea halpa mesta. Ja pelkän Eränkin kannalta todella huono vaihtoehto. Ootko Hessu liikkunut Helsingissä väliä Tapanila-EnergiaAreena? Mutta tääkin nähään sitten myöhemmin
S7
17/05/2016
Ja näiden lisäksi kai tässä yhdistymisen taustalla on myös asioita, mistä erän salibandyjaos hyötyy, mitä kautta tuskin on viikingit perästä ihan heti lähdössä...
7S
17/05/2016
Nyt onkin enemmän junnuja maksamassa "tähtipelaajille." SSViikingeissä oli seuran henkilökuntana edustusjoukkueen pelaajia, muistaakseni parhaimmillaan kolme. Palkkaa tuli, mutta töitä eivät tehneet seurassa.
Kai se on laillista, mutta onko moraalista, kun pyöritetään junnujen rahoilla edustuksen pelaajien kuukausipalkkoja!
Ei se ole tyhmä, joka pyytää...
Msy
18/05/2016
Energia Areena on jotenkin kummallisesti huonossa. Kartalta katsottuna se näyttää olevan hyvällä paikalla, mutta käytännössä ei ole.

Autolla mennessä kehäteiden välissä, joka ei viikonloppuisin ole ongelma, mutta arkena on.

Julkisilla itselle nopein vaihtoehto on; metro-juna-bussi. Marraskuun tuhnussa ei ole mikään houkutteleva vaihtoehto.

560 runkolinja helpottaa asiaa, mutta siinä tulee aika pitkä sightseeng pimeässä illassa. Tuossa linjassa kun torkkuu niin herätessä pitää kaivaa kännykästä oma sijainti.

Lisäksi usealle saattaa olla ongelma se, että joutuu maksamaan seutulipun. Omaa taloutta seutulippu ei kaada, mutta tarkan markan junnuille asia voi olla.
S7
18/05/2016
Henkkoht en ota kantaa junnujen maksamiseen, koska en asiasta tiedä mitään. Tätä samaa nyt tunnutaan huutelevan joka puolella ja joka välissä. Mikä sitten on totuus ja kuka maksaa ja mitä maksaa? Sen mitä kuullut, niin SSV.ssä ois nimenomaan edustus pyörittänyt omaa toimintaansa muun toiminnan ulkopuolella. Jokainen seurahan kerää jäsenmaksuja ja sitten hallitus päättää, mitä niillä rahoilla tehdään--> usein kukaan ei halua hallitukseen, mutta kovasti valitetaan päätöksistä(tää siis muualta kuis ssv.stä, koska tässä seurassa mua kiinnostaa eniten edustuksen pelaaminen!)...

MSY naulaa todella hyvin Energian ongelmat, seutulippu ei todellakaan hyvä juttu. Jos junnuilla kuukausisetti, niin sitten pitäis maksella muutama euro per suunta lisää. Ja kyllä mä näen itse todella vahvasti, että kerta ollaan helsinkiläinen seura, niin ei silloin pelata Vantaalla!
7S
19/05/2016
Asioilla on aina kaksi puolta! Jos kuuntelee vain yhden puolen totuutta, niin se on jokaisen oma valinta!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.