Karjalainen: LeBa-96 hakee Steelersiltä vapautuvaa Divari-paikkaa

Pohjois-Karjala on saamassa toisen seuran ensi kaudeksi miesten Divariin, kun LeBa-96 ilmoitti hakevansa paikkaa. Arkistokuva: Jari Turunen

Pohjois-Karjala on saamassa toisen seuran ensi kaudeksi miesten Divariin, kun LeBa-96 ilmoitti hakevansa paikkaa. Arkistokuva: Jari Turunen
Pohjois-Karjala on saamassa toisen seuran ensi kaudeksi miesten Divariin, kun LeBa-96 ilmoitti hakevansa paikkaa. Arkistokuva: Jari Turunen

Kontiolahtelainen LeBa-96 aikoo hakea sille tarjottua paikkaa miesten Divarista kaudeksi 2016-2017. Seura vahvisti asian sanomalehti Karjalaiselle lauantaina.

Salibandyliitto ilmoitti 14.4, että Erän ja Viikinkien fuusion myötä Salibandyliigaan vapautuu yksi paikka, ja sitä tarjotaan Hämeenlinnan Steelersille.

Vapautuvaa Divari-paikkaa tarjottiin ensimmäisenä tamperelaiselle Soittorasialle, joka kuitenkin ilmoitti perjantaina, ettei se aio hakea paikkaa. Samoin teki myös keravalaisseura Blackbirds.

Seuraavana vuorossa oli Divari-karsinnoissa mukana ollut LeBa-96, joka kertoi päättävänsä asiasta viikonlopun aikana.

– Johtokunta kokoontui, ja LeBa on päättänyt hakea Divari-paikkaa, mikäli se paikka vapautuu, LeBan puheenjohtaja Jari Reinikainen vahvisti Karjalaisen haastattelussa.

Reinikaisen mukaan usko paikan saamiseen on vankka.

–  Kyllä me sinne ihan tosissamme lähdemme hakemaan. Uskomme, että siihen on myös edellytykset.

Linkit:
Karjalainen: LeBa hakee paikkaa Divarista
Kaksi joukkuetta kieltäytynyt Divarin sarjapaikasta – pääsarjojen joukkueet selvillä viikon päästä
Soittorasia ei hae Divarin sarjapaikkaa ensi kaudelle
Salibandyliitto teki päätöksen – Steelers saamassa vapautuvan liigapaikan

14 comments

  1. Ainakin Kuopiosta ja Joensuusta katsoen matkakulut vaan laskee.

  2. kiva lähtee törsäämään pelaajien rahat yhdeksi kaudeksi divariin, ja ottaa kunnolla pannuun ja lähtee kakkoseen..viisasta touhua

  3. Saa nähdä miten selviävät edes tästä keväästä. Velkaa on sinne sun tänne ja junnujen rahatkin on käytetty.

  4. Loistavaa LeBa! Nousu divariin oli jo pelillisestikin tosi lähellä, mutta käy se näin kabinetin kauttakin.

  5. Ylpeenä lebalaiset hakevat paikkaa kun pelillisesti karsintoje kautta sitä ei ole mahdollista saada 😀

  6. Jos kerran velkaa on jo ja joukkue ei pelillisesti pääse divariin, niin on todella järkevää kabinetin kautta mennä sinne… Herätkää sielä idässä! Ja se paikka divariin tällä kaudella oli vähä ***** kaukana!

  7. Tässä kohtaa saattaisi olla se raja jossa ei kannattaisi tiputtaa niin montaa joukkuetta suoraan. Ainakin rahallisesti kenties pelillisestikin. Toisaalta jossainhan tuo raja pitää olla. Ainahan sitä välitetään kuitenkin:)

  8. Kukas nostetaan sit Savo-Karjalan 2.-divariin? Ku LeBa lähtee vuodeksi pois.

  9. soittorasia-uutisessa vinguttiin, että mitä järkeä lähteä edes playoffeihin jos ei oikeasti halua nousta. tässä uutisessa vingutaan, että mitä järkeä nousta kun ei kuitenkaan pärjää.

  10. Kommentit Leban pärjäämättömyydelle Divarissa kertoo paljon kommentoijien käsitys urheilusta. Pelataan ensin ne pelit, ennen kuin voidaan vetää mitää perättömiä johtopäätöksiä. Jos käy niin, että Leba nousee Divariin, niin paljon tsemppiä sinne heille!

  11. edes lebasta kertova kirja ei pääse divariin 🙂

  12. Fiksuu käydä vuosi pelaamassa velaks, kun on vanhatkin velat rasitteena?

  13. Nyt ollaan taas ruikuttamassa naapuri seuroista pelaajia kun ei omat riitä ja vanhat ei halua olla mukana sääli seurassa. Lisäksi pikku junnuilla maksatetaan edustusjoukkueen pelaaminen. Ei pitkäjänteistä toimintaa?