Liigat

KSML: Kaksinkertainen Suomen mestari palaa Happeen riveihin

14.05.
2016
0 Kommenttia
3
Liigat
Jalo Kouvonen pelaa ensi kaudella Jyväskylän Happeessa. Kuva: Juhani Järvenpää

Jalo Kouvonen pelaa ensi kaudella Jyväskylän Happeessa. Kuva: Juhani Järvenpää

Kaudella 2015-2016 SPV:tä edustanut Jalo Kouvonen siirtyy tulevaksi kaudeksi Jyväskylän Happeen miehistöön, kertoi Keskisuomalainen torstaina. Kouvonen juhli Suomen mestaruutta vuonna 2014 Happeen paidassa ja seuraavana keväänä SPV:n punanutussa.

Kouvonen valotti päällimmäisiä tuntemuksiaan Keskisuomalaiselle näin:

– Tosi hyvä fiilis. Innostunut ja odottava.

Kouvonen on Happeen ensimmäinen julkistettu hankinta kauden jälkeen. Pelaaja on Happeelle tuttu sillä puolustaja edusti seuraa vuodet 2012-2014.

– Todella mieluinen juttu. Kahden mestaruuden mies on varmasti meille selkeä vahvistus. Jalo tuo leveyttä ja kilpailukykyä meidän puolustukseen, Seppo Pulkkinen suitsutti lehdessä.

Kouvonen siirtyi Seinäjoelle kevään 2014 Suomen mestaruuden jälkeen. Kaudet 2014-2015 ja 2015-2016 SPV:ssä olivat vuonna 1991 syntyneelle pelimiehelle vaikeita, ja rooli jäi pieneksi.

– Happee-vuosien ajoilta jääneet hyvät muistot olivat suurin syy paluuseeni. Henkilökohtaisesti kaksi viime vuotta on menneet penkin alle, kun taas Happeessa sain keskittyä omiin vahvuuksiini ja pelasin paremmin, Kouvonen linjasi.

Keskisuomalainen: Kahden mestaruuden mies palaa hirvinuttuun

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.