Liigat

Länsi-Suomi: Wirmon maalitykki SalBan miehistöön

28.05.
2016
0 Kommenttia
0
Liigat
Antti Vuorinen pelaa ensi kaudella Salibandyliigaa SalBan riveissä. Kuva: Jarmo Jokila

Antti Vuorinen pelaa ensi kaudella Salibandyliigaa SalBan riveissä. Kuva: Jarmo Jokila

Rauman SalBa on solminut sopimuksen viime kaudella SBS Wirmoa edustaneen Antti Vuorisen kanssa, kertoo Länsi-Suomi verkkosivuillaan. Vuorinen, 21, on artikkelin mukaan SalBan viidestoista sopimuspelaaja.

Vuorinen on mynämäkeläisjoukkueen kasvatti, ja on pelannut viimeiset kolme kautta miesten Divaria. Divarin otteluita on kertynyt 64 ja niissä tehopisteet 49+16=65.

Viime kausi Vuoriselle selkeä läpimurtokausi, ja mies iski 26 ottelussa 27 maalia. Wirmo putosi kuitenkin kauden päätteeksi kakkosdivisioonaan. Joukkueen päävalmentaja Petri Seppinen siirtyi tulevaksi kaudeksi SalBan pääkäskijäksi.

– Kyllä sillä iso vaikutus oli, että Seppinen tuli Raumalle. Myös pitkäaikainen pelikaveri Joni Peltola kehui seuraa ja kannusti lähtemään, Vuorinen kertoi Länsi-Suomelle.

Vuorisella ei ole kokemusta liigatasolta, mutta ainakin yksi selkeä tavoite siintää mielessä.

– Aika varovaiset odotukset on, mutta tavoite on tehdä niitä maaleja. Töitä se vaatii, sillä taso on kovempi, Vuorinen linjasi lehdelle.

Länsi-Suomi: Divaripyssy Vuorinen vakuutti SalBan yksissä treeneissä sopimuksen arvoisesti

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.