Liigat

Storgårds siirtyy Oilersiin – ”Pari kautta sitten käytiin jo keskusteluja”

14.05.
2016
10 Kommenttia
1
Liigat
Erik Storgårds edustaa ensi kaudella Esport Oilersia. Kuva: Juhani Järvenpää

Erik Storgårds (etualalla) edustaa ensi kaudella Esport Oilersia. Kuva: Juhani Järvenpää

Menneellä kaudella Viikinkejä edustanut Erik Storgårds, 22, ilmoitti Twitterissä varhain perjantaina liittyvänsä ensi kaudeksi hopealle yltäneen Esport Oilersin liigamiehistöön. Espoolaisseura vahvisti ensi kautta koskevan sopimuksen myöhemmin perjantaina.

Puolustajana viihtyvä Storgårds on pelannut viisi kautta miesten Salibandyliigassa ja on edustanut koko aikuisuransa samaa seuraa (neljä ensimmäistä kautta SSV, viime kaudella Viikingit). Viikingit fuusioitui kauden päätteeksi Erän kanssa ja tunnetaan nykyisin nimellä EräViikingit.

– Pari kautta sitten käytiin jo keskusteluja Oilersin kanssa ja homma realisoitui nyt, kun Erä ja Viikingit yhdistyivät. Mielestäni todella hyvä ratkaisu ja erittäin innoissani olen seuraavasta kaudesta, Storgårds hehkutti Oilersin sivuilla.

– Vaikka olenkin hyökkäyssuuntaan pelaava puolustaja niin osaan hoitaa myös puolustusvelvoitteeni.

Myös espoolaisseuran toiminnanjohtaja Jouni Vehkaoja kehui uutta pelaajahankintaa.

– Erik on mielenkiintoinen pelaaja, jolla on kehityskäyrä ylöspäin. Hyvärunkoinen puolustaja, jonka odotamme ottavan isoja askelia eteenpäin Oilers-nutussa.

Storgårds on pelannut urallaan 86 runkosarjan ottelua tehopistein 4+7. Palkintokaapista löytyy kaksi SM-hopeaa ja kaksi SM-pronssia. U19-poikien maajoukkueessa puolustaja on pelannut neljä ottelua ja iskenyt niissä yhden maalin.

Linkki: Esport Oilersin uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Osku
15/05/2016
Alkaa näyttämään siltä, että pelaajat äänestävät jaloillaan uutta seurafuusiota vastaan. Tämä ensi kauden "suurseura" ei välttämättä olekaan sarjan kovin voittajaehdokas, ei ainakaan jos edes osa siirtohuhuista pitää paikkaansa (1.-3. kentän pakeista 5/6 lähdössä pois!)
Eräviikingit 2-> vuotta erä
15/05/2016
Näkeehän ton jo, hommasta tulee kahden vuoden sisällä erä, kurre teki exitin, erä otti homman haltuun. Ei tässä mitään pahaa ole, mutta näkihän tämän jo kun avainhenkilöt nimettiin organisaatiossa. Mielenkiintoista nähdä miten junnuissa käy, kuinka moni viikkarin Junnu "pääsee" eräviikinkeihin, uskoisin muiden seurojen hyötyvän.
Eräviikinkien pakit
15/05/2016
Ottaisin: Aro, Kosola, Salonen, Lankinen, Juselius, Jalonen, Tiitu (jos puolustaja)
Olisin ottanut: Lax, Stenfors
Ehkä: Kosket, Soini
Muille ei enää käyttöä.
S7
15/05/2016
Meyer pakkina myös hyvä! Ja sentterinä myös. Ihmettelen, jos ei nimeä julkaista. Tiitu myös aika varmasti mukana, ja kyllä se vieläkin osaa vasemmasta laidasta laukoa, oli sitten pakki tai hyökkääjä.
S7
15/05/2016
Ja ei kait se Laten siirto edes ole vielä satavarma? Luin pääkallon uutisen uudestaan ja siinnähän puhuttiin vasta todennäköisyydestä! Ja mielellään otan vastaan yllätyksen, että nro.30 pukisi EVI:n paidan päälle ens kaudella...
Seppo
15/05/2016
Stenfors Tepsiin lienee joku palstatotuus kun taitavat osapuolet edelleen olla tosi kaukana toisistaan. Menijöitä olisi mutta ei resursseja.
Mege
15/05/2016
Meyer palaa Oilersiin...
Msy
15/05/2016
EVP:n kanssa muuten sama lista, mutta vaihtaisin Kosolan/Jalosen Tapio Kinnuseen.

Meyerin pitäisin sentterinä. Viime kaudella oli parempi sentterinä kuin pakkina, mutta asiaan saattoi vaikuttaa pakkiparien vaihtuminen loukkien yms. syiden vuoksi.

Toivottavasti Stenfors päättää jäädä/siirtyä Evin paitaan.
S7
15/05/2016
Eli Late on sittenkin meijän miehiä!! Ainakin mä luotan tähän... Mutta mutta katellaan näitä julkaisuja. Laasonen viimeisin. Eli ei nyt kaikki näytä jaloillaan äänestävän;-)
Jarmo
16/05/2016
Mikäli Stenfors on EV:n sopimuspelaaja, nostan tämän helsinkiläisjoukkueen Classicin ohi mestarisuosikiksi omissa arvioissa. Todella mielenkiintoinen olisi kolmen kärki liigassa: EV, Classic, vahvistunut Oilers. Happee tulee vähän perässä, mutta pystyy haastamaan. Tepsi ja Ölsä nousee Speven ohi. Sitten on loput, joista toivottavasti löytyy seuraava kasvutarina.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.