Liigat

”Mikäs tässä on vähän ottaa aurinkoa ja pelailla sählyä”

10.05.
2016
1 Kommentti
2
Liigat
Duponds Open pelattiin Kataloniassa Blanesin kaupungissa 28.4.–1.5.2016.

Duponds Open pelattiin Kataloniassa Blanesin kaupungissa 28.4.–1.5.2016.

Viimeisen päälle olosuhteet, lämpöä ja aurinkoa sekä tietenkin salibandya – ei huono yhdistelmä. Pääkallo.fi piipahti huhti-toukokuun vaihteessa Espanjassa Duponds Open -salibandyturnauksessa.

Kolmatta kertaa järjestetyn Duponds Openin pelipaikkana toimi Ciutat Esportiva Blanes -urheilukeskus, joka sijaitsee Blanesin kaupungissa vajaat 100 kilometriä Barcelonasta rannikkoa pitkin koilliseen. Hallikompleksi on kuin salibandyyn tehty, sillä täysimittaisia kaukaloita saisi pystyyn vaikka viisi. Duponds Openin käytössä oli tällä kertaa kaksi kaukaloa.

Joukkueita kaksipäiväisessä turnauksessa oli 13, yhdeksän miesten sarjassa ja neljä naisissa. Turnauksen järjestävä taho on suomalainen, joten myös iso osa joukkueista oli Suomesta, mutta mukana oli myös ruotsalaisia ryhmiä.

– Kansainvälinen huipputurnaus, jossa pääsee pelaamaan vähän rennommalla meiningillä. Tärkeintä ovat loma, aurinko, hauskanpito ja päälle vielä salibandy, Duponds Openin järjestäjiin kuuluva ex-liigamaalivahti Pekka ”Nupi” Nieminen kommentoi Pääkallo.fi:lle.

Salibandypelien lisäksi turnauksen osallistujille on joka vuosi tarjottu myös mahdollisuus päästä katsomaan Espanjan La Ligan huippujalkapallo-ottelua. Tänä keväänä iso osa turnauspelaajista suuntasi omien pelien jälkeen katsomaan Espanyol–Sevilla-ottelua.

Niemisen lisäksi turnauksessa vilahteli muitakin tuttuja naamoja. Liigapelaajia oli kaikkiaan parisenkymmentä.

– Hieno kokemus on ollut. Pitää tulla joskus uudestaankin, SPV:n liigajoukkueen Jukka-Pekka Pelto-Arvo kehaisi Pääkallo.fi:lle.

– Ihan kivaa on ollut. Päässyt pelaamaan tyttöjäkin vastaan, juuri Westend Indiansista Esport Oilersiin siirtynyt Eino Pesu virnisteli ja jatkoi:

– Tosi kiva sää on ollut. Mikäs tässä on vähän ottaa aurinkoa ja pelailla sählyä.

Lisätietoa Duponds Openista voi lukea tuolta. Jos Espanjan matkailu kiinnostaa salibandyn merkeissä tai ihan muuten vain, niin tuolta löytyy tarjouskoodeja esimerkiksi lennoista.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
JooJoo
11/05/2016
Tyttöjä vastaan. Haha, just kun muistan junnujoukkuetta Calssicin naisia vastaan ohjanneena, että laidoissa ei sitten päälle mennä ollenkaan, ni tulee Kassu Saarinen ja lanaa yhden pakin yli, paukuttaa pallon itesyötöllä laidasta maalin eteen, ja tekee Kassun.
Mut leppoisaa Espanjaa ;)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.