Liigat

NST julkisteli naisten pelaajasopimuksia – Juuli Hakkarainen jatkaa

27.05.
2016
2 Kommenttia
3
Liigat
Juuli Hakkarainen loisti Suomen salibandyhistorian ensimmäisessä Superfinaalissa. Kuva: Salibandyliiga

Juuli Hakkarainen loisti Suomen salibandyhistorian ensimmäisessä Superfinaalissa. Kuva: Salibandyliiga

Lappeenrannan NST on naisten salibandyn hallitseva Suomen mestari. Toistaiseksi pelaajamarkkinoilla tilanne on kuitenkin näyttänyt heikolta, sillä useita avainpelaajia lopettaa tai lähtee. Vaihteeksi kuitenkin idän suunnalta kuuluu positiivisia uutisia.

Keskiviikkona NST tiedotti tehneensä jatkosopimukset Minna Paasun, Emma Kailan, Ella Kettusen sekä Silvia Hahlin kanssa.

Tänään torstaina hatusta vedettiin vähän kovempia nimiä, kun upean kevään pelanneen Juuli Hakkaraisen jatkosopimus julkistettiin. NST:ssä jatkaa myös Inka Lampinen sekä paluun joukkueeseen vaihto-oppilasvuoden jälkeen tekee Aino Partinen.

Pääkallo.fi:n Huhumaassa NST:n lähtijäosaston suhteen tilanne on edelleen synkkä. Lopettamassa tai maisemaa vaihtamassa ovat muun muassa Tiia Ukkonen, Miia Karjalainen, Jonna Mäkelä, Jaana Lirkki, Marianne Hannonen sekä Laura Kokko.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
HK:n Sininen Sormi
27/05/2016
Miks ei Nakkifingerit lähde zämppions Cuppiin ??
Pälli
27/05/2016
Miehet julkaisee, naiset julkistelee ja puuhastelee?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.