Liigat

Nuoret lupaukset ja konkarivahti jatkavat Indiansissa – espoolaisilla nyt 16 sopimusta

22.05.
2016
4 Kommenttia
2
Liigat
Indians luottaa edelleen omiin nuoriin pelaajiinsa. Eetu Nykänen ja Aaro Astala nähdään myös ensi kaudella "heimossa". Kuva: Joni Winsten

Indians luottaa edelleen omiin nuoriin pelaajiinsa. Eetu Nykänen (vas.) ja Aaro Astala nähdään myös ensi kaudella ”heimossa”. Kuva: Joni Winsten

Viime kaudella miesten Salibandyliigassa yhdeksänneksi sijoittunut Westend Indians julkaisi perjantaina viiden pelaajan jatkosopimukset. Näin ollen espoolaisjoukkueella on kasassa 16 pelaajan runko ensi kaudelle.

Kesken viime kauden kakkosdivisioonasta liigakentille palannut maalivahti Marek Öige nähdään ensi kaudella jälleen intiaanipaidassa. 31-vuotias Öige kisaa peliajasta lähes 10 vuotta nuoremman Mikko Kirvesniemen kanssa. Viron maajoukkueessakin torjuneella Öigellä on urallaan 63 pelattua Salibandyliiga-ottelua.

Kuudennen kautensa Indiansissa aloittava puolustaja Lauri Westerholm solmi myös jatkon espoolaisten kanssa.

Sopimuksen allekirjoittaneista Aaro Astala, Eetu Nykänen ja Miko Summanen sen sijaan edustavat joukkueen nuorempaa osastoa. Kaikki kolme ovat jo debytoineet liigakentillä ja lisäksi Astala sekä Nykänen voivat vielä ensi kaudella edustaa myös Indiansin A-nuorten joukkuetta.

Päävalmentaja Stefan Korhonen kertoi Indiansin kotisivuilla, että jatkosopimuksen tehneet ovat tärkeitä palasia tulevan kauden joukkueessa.

– Kaikki ovat tärkeitä osia tulevan kauden rungossa ja jokainen heistä taistelee tasavertaisesti muiden kanssa peliajasta. Lauri (Westerholm) on joukkueen varakapteeni ja tärkeä lenkki joukkueen sisällä. Marek (Öige) luo Kirvesniemen kanssa erinomaisen maalivahtitandemin, jossa molemmat vahvistavat toisiaan ja haastavat toisensa yltämään koviin suorituksiin.

– ­Aaron (Astala) viime kausi oli rikkinäinen. Hän on todella taitava pelaaja ja omaa suuren potentiaalin tulla joukkueen yhdeksi parhaista. ­ Eetu (Nykänen) otti viime kauden lopussa suurempaa roolia ja kamppailee tasavertaisesti muiden kanssa pelipaikoista. Miko (Summanen) pääsi viime kaudella haistelemaan miesten ympyröitä. Hän tuo meille tarvittavaa jalkanopeutta, kovuutta ja potentiaalia.

Westend Indiansin sopimustilanne:

Maalivahdit:
Mikko Kirvesniemi
Marek Öige

Puolustajat:
Lauri Westerholm
Tuomas Mustonen
Otto Lehkosuo
Teemu Venäläinen
Santeri Toropainen

Hyökkääjät:
Eetu Nykänen
Miko Summanen
Aaro Astala
Valtteri Kainulainen
Mikael Sievänen
Joonas Föhr
Sami Niskanen
Samuli Granlund
Heikki Iiskola

Linkit:
Indiansin uutinen
Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2016-17

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
K.Vainulainen
22/05/2016
"Marek (Öige) luo Kirvesniemen kanssa erinomaisen maalivahtitandemin" tirsk x)
Kare
22/05/2016
Missä Miikka Kareinen? Sopimus purettu?
Tippuuko?
23/05/2016
Ei kauheen vahvalta näytä ens kaude joukkue..... 16 pelaajaa tässä vaiheessa heikko kun miettii erän ja viikinkien yhdistymisestä vapautuneita pelaajia... En tiedä onko "heimon" johdossa huomattu että ei riitä resurssit ja siksi ei edes yritetä saada uusia pelaajia miehiin vaan a junnujen kautta niin että kausi maksut järjestyy.. Ei kauheen kaus tolla jengillä pötkitä. Veikkaan play out karsintoja
SAMAA MIELTÄ EDELLISEN KANSSA....
23/05/2016
Kovat ajat edessä. Tavoitteena säilyminen sarjassa. Tarttis saada pari kokenutta kehäkettua hyökkäykseen. Nyt kukkaronnyörit auki!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.