Liigat

Oilersille kaksi kovaa vahvistusta – maajoukkuepakki ja Viikinkien sentteri Espooseen

18.05.
2016
1 Kommentti
7
Liigat
Hyvän laukauksen omistava Risto Töllikkö siirtyy ensi kaudeksi Esport Oilersin rivistöön. Kuva: Anssi Koskinen

Hyvän laukauksen omistava Risto Töllikkö siirtyy ensi kaudeksi Esport Oilersin rivistöön. Kuva: Anssi Koskinen

Esport Oilers julkaisi keskiviikkona kaksi uutta pelaajasopimusta. NST:n puolustaja Risto Töllikkö, 24, sekä Viikinkien sentteri Niclas Meyer, 32, liittyvät ensi kaudeksi tämän kevään finalistin riveihin.

Töllikkö on pelannut seitsemän kautta miesten Salibandyliigassa edustaen aina NST:tä. Otteluita on kertynyt kaikkiaan 157 ja niissä tehopisteitä 69+62=131. NST putosi kauden päätteeksi miesten Divariin.

Töllikkö on ollut viime vuosina vakiokasvo maajoukkuepaidassa, ja edusti Suomea vuoden 2014 MM-kisoissa. Puolustaja on pelannut 37 maaottelua paunoin 9+13=22.

– Hyvät fiilikset totta kai. Halusin joukkueeseen, jossa on hyvä mahdollisuus menestyä ja samalla pääsee myös itse kehittymään pelaajana, Töllikkö sanaili Oilersin kotisivuilla.

Meyer on monipuolinen pelaaja, joka on totuttu näkemään hyökkääjän roolin lisäksi myös puolustajan tontilla. Myös Meyer on pelannut seitsemän kautta liigatasolla. Ensimmäiset kolme sesonkia kuluivat Oilersin riveissä, ja seuraavat neljä SSV:n sekä Viikinkien paidassa.

Meyer on esiintynyt 177 Salibandyliigan ottelussa pistein 84+73=157. Palkintokaapista löytyy kolme SM-pronssia ja yksi SM-hopea. Maaotteluita Meyer on pelannut yhdeksän kappaletta ja syöttänyt niissä yhden osuman.

– Olen monipuolinen ja nopea pelaaja, ja pystyn pelaamaan sekä hyökkääjänä että puolustajana. Viikingeissä pelasin paljon keskushyökkääjänä, mutta Oilersissa olin aikoinaan enemmän puolustaja, Meyer linjasi Oilersin kotisivuilla.

Oilersin uutinen
Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2016-17

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Espoo
18/05/2016
Tervetulleet vahvistukset. Niclas jo tunnetaan, sopii loistavasti öljymiesten pelitapaan. Töllikkö on vastustajana tuttu ja arvostettu pakki, suomen parhainpia, täydentää puolustusta joka olikin viime kauden ainoa heikkompi kohta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.