Juniorit

Salibandyliiton kausi-info 2016-2017 julkaistu – sarjoihin odotetaan ensi kertaa yli 3000 joukkuetta

01.05.
2016
0 Kommenttia
1
Juniorit
Classicin voittoon päättyneeseen miesten Salibandyliigaan pääsee ensi kaudella mukaan 5200 eurolla. Kuva: Salibandyliiga

Classicin voittoon päättyneeseen miesten Salibandyliigaan pääsee ensi kaudella mukaan 5200 eurolla. Kuva: Salibandyliiga

Vaikka kausi 2015-2016 on vasta päättymässä tai päättynyt, Salibandyliiton valmistelut uutta kautta kohti ovat täydessä käynnissä. Nyt on julkaistu ensi kautta 2016-2017 koskeva perinteinen tietopaketti kausi-info, josta selviää muun muassa ensi kauden sarjamaksut kunkin sarjan osalta.

Liitossa odotetaan, että ensi kaudella menee rikki kaikkiaan 3000 joukkueen raja kaikki sarjat mukaan laskettuna. Joukkuemäärät ovat kasvaneet kausittain ja viimeisen viiden kauden erityisesti D-junioreiden ja sitä nuorempien ikäluokkien joukkuemääärät ovat lisääntyneet merkittävästi. Joukkuemäärien kasvu tuokin haasteita sekä olosuhteiden että erotuomareiden suhteen. Lisää asiaa kausi-infosta voi lukea täältä.

Oheisesta kuvasta voi katsoa esimerkiksi pääsarjojen sarjamaksut, ja koko kausi-infon pääsee lukemaan täältä.

Kuva: Kuvakaappaus kausi-infosta

Kuva: Kuvakaappaus kausi-infosta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.