Divarit

Siirtoyllätys Lappeenrannasta – kaksi pelaajaa loikkaa Ruotsin Superliigaan

18.05.
2016
6 Kommenttia
2
Divarit
Perttu Kytöhongan ensi kaudella valmentama NST menettää kaksi pelaajaa Ruotsiin. Kuvat: Markku Taurama / mt-kuva.net

Perttu Kytöhongan ensi kaudella valmentama NST menettää kaksi pelaajaa Ruotsiin. Kuvat: Markku Taurama / mt-kuva.net

Viime kauden päätteeksi Salibandyliigasta Divariin pudonnut Lappeenrannan NST menettää kaksi tärkeää runkopelaajaansa, kun Samuli Hulkkonen (kuvassa vas.) ja Aleksi Ikonen siirtyvät ensi kaudeksi Ruotsin Superliigaan.

Hulkkosen ja Ikosen uusi seura on Karlstad, jonka päävalmentajana toimii suomalainen Niklas Hovivuori. Viime kaudella Karlstad sijoittui Ruotsin pääsarjassa sijalle 11.

NST:n kapteenina toiminut Hulkkonen, 23, on kuulunut lappeenrantalaisten avainpelaajiin jo usean vuoden ajan. Hyökkääjä on pelannut NST:n edustusjoukkueessa 141 ottelua ja nakutellut tehopisteet 46+39=85. Hulkkonen on päässyt urallaan juhlimaan myös nuorten MM-kultaa (vuonna 2011).

– Hyvät fiilikset! Unelmana on ollut Ruotsin pääsarjassa pelaaminen. Mahdolisuus siihen tuli, niin pakkohan se oli tarttua. On iso haaste, jota innolla odotetaan. Kaikki laitetaan peliin joka päivä ja toivottavasti Taipalsaaren miehet nähdään Ruotsin Superliigan pudotuspeleissä ensi keväänä. Kiitos NST:lle ja kannattajille menneistä vuosista, Hulkkonen kommentoi Pääkallo.fi:lle.

Aleksi Ikonen, 24, on NST:n kasvatti. Ikonen on fyysinen puolustaja, joka on esiintynyt edustusjoukkueen paidassa 126 kertaa ja tehtaillut tehopisteet 19+23=42.

Hulkkosen ja Ikosen sopimukset Karlstadin kanssa ovat yksivuotiset. Kaksikko on tehnyt NST:n kanssa sopimuksen kaudesta 2017-2018.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Otto Valavuo
Otto Valavuo
Twitter: @O_Valavuo
SP
18/05/2016
Tämä on nyt sitä, mitä meikäläinen salibandy tarvitsee. Pelaajia pelaamaan maailman parasta sarjaa. Vielä kun saisi noita maajoukkueen nuoremman osaston pelaajia ennen jäähdyttelyvuosia kehittymään tuohon sarjaan, niin olisi hyvä. Mutta onhan niistä toki iloa sitten tuossa kotoisessakin liigassa. Mutta tsemppiä äijille uusiin haasteisiin
Jyrä
18/05/2016
Rohkea ja täysin oikea ratkaisu molemmilta! Vielä kun saataisiin Töllikkö kans paremmille kentille...
Espoon kingit
18/05/2016
Jyrälle tiedoks töllikkö siirtymässä pääkaupunkiseudun joukkueeseen ensi kaudeksi
Jyrä
18/05/2016
No niin näköjään, sieltä tulikin just tiedote Oilerssilta. Hyvä näinkin.
Kommentoija
18/05/2016
Mielestäni tämä ansaitsisi suuremman mediahuomion kuin muutamat lähivuosien ''jytkyt'. Tsemppiä äijille!
Osku
18/05/2016
Kommentoija, soita Ruotsin liigan Juhani Henrikssonille. Eiköhän ne sielläkin vedä "jytkyuutisen" oikein liiton kautta. Tai sitten ei. :)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.