Juniorit

Suomen tytöt pelaavat ensi yönä MM-kullasta – tästä näet ottelun

08.05.
2016
5 Kommenttia
2
Juniorit
Kuva: IFF

Kuva: IFF

Kanadassa pelattavat alle 19-vuotiaiden tyttöjen seitsemännet maailmanmestaruuskisat saavat huipennuksen sunnuntaina 8. toukokuuta. Ja mikä hienointa, Suomen ikäluokkamaajoukkue nähdään MM-loppuottelussa, jossa vastaan tulee Ruotsi.

Finaali pelataan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa klo 01:10 alkaen. Ottelustriimi näkyy Kansainvälisen Salibandyliiton, IFF:n YouTube-kanavalla. Upotusikkuna suorasta lähetyksestä löytyy tuosta alta.

Suomi tyttöjen MM-kisoissa Kanadassa:

Sunnuntai 8.5.
klo 22:10 pronssiottelu: Tshekki – Sveitsi x – x

Lauantai 7.5.
klo 20:10 välierä 2: Suomi – Sveitsi 5 – 1
klo 23:10 välierä 1: Ruotsi – Tshekki 5 – 0

Suomen ottelut alkusarjassa

Keskiviikko 4.5.
Latvia – Suomi 1 – 21

Torstai 5.5.
Suomi – Puola 19 – 0

Perjantai 6.5.
Suomi – Tshekki 7 – 3

Edellisessä MM-turnauksessa Puolassa keväällä 2014 Suomi sijoittui MM-hopealle Ruotsin jälkeen.

Tämän vuoden U19 MM-kisoihin osallistuu 15 maata Jamaikan vetäydyttyä kisoista taloudellisiin syihin vedoten 16 maan mukaan tehdyn lohkojaon ja otteluohjelman ollessa jo valmis. Debyyttimaina U19-tyttöjen MM-tasolla B-sarjassa nähdään Thaimaa, Yhdysvallat ja Japani.

Osallistujamaat

A-sarja
A-lohko: Slovakia, Sveitsi, Ruotsi, Norja
B-lohko: Latvia, Suomi, Tshekki, Puola

B-sarja
C-lohko: Yhdysvallat, Itävalta, Unkari
D-lohko: Kanada, Japani, Saksa, Thaimaa

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
hienoa
08/05/2016
Tää on kova tiimi! Tulevaisuuden tähtiä täynnä! Hyvä mimmit!!
Jonsku
08/05/2016
just.....
Jonskulle
08/05/2016
Onko Jonsku eri mieltä?
Moni pelaa nyt jo paremmin kuin osa naisten majun pelaajista. Kaupit toki naisten majussa jo ovatkin. Mutta esimerkiksi Saario, aivan mahtava uusi sentteri! Toivottavasti nähdään 2017 MM-kisoissa!
Junnu#8
08/05/2016
Heja Swerige!!!!!!!!!!
Talleri
09/05/2016
Kaupit näyttävät kyllä olevan varsin vahvasti menossa sairaslomalle polvivammojen vuoksi. Mitenköhän pitkä ura mahtaa olla edessä, kun jo nyt on noin vahvasti kummallakin polvet paketoitu peleihin? En kyllä ymmärrä, että vammojen kanssa leikitään nuorten pelaajien kohdalla. Onneksi siellä onnäköjään monta muutakin, ja ehjää näppärää nuorta pelaajaa nousemassa naisten rinkiin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.