Liigat

Superliigan joukkue etsii maalivahtia – suomalainen tähtivahti matkalla Ruotsiin?

06.05.
2016
1 Kommentti
1
Liigat
Siriuksen Petter Nilsson lähdössä joukkueesta. Ihme mahdollinen korvaaja. Kuva: perwiklund.se

Siriuksen Petter Nilsson lähdössä joukkueesta. Ihme mahdollinen korvaaja. Kuva: perwiklund.se

Ruotsin Superliigan IK Sirius IBK on aktivoitunut maalivahtien siirtomarkkinoilla. Uppsalalaisjoukkueen maalia on viime kaudet vartioinut Petter Nilsson, mutta näillä näkymin Ruotsin maajoukkueryhmässäkin mukana oleva maalivahti on siirtymässä pelaamaan Sveitsiin.

Suomalaisittain tilanne on mielenkiintoinen, koska SPV:n 31-vuotias Jarno Ihme on listattu yhdeksi mahdollisista korvaajavaihtoehdoista. Siriuksen urheilutoimenjohtaja Nicklas Stuxgren kertoo tilanteesta Aftonbladetin haastattelussa:

– Nilssonilla ei ole jatkosopimusta ja hän pohtii tarjolla olevia vaihtoehtoja. Olemme listanneet kolme tai neljä mahdollista korvaajaa vapautuvalle maalivahdin paikalle ja Ihme on yksi näistä.

– Jarno on kokenut sekä suoritusvarma maalivahti ja hänellä on todistetusti kyky voittaa mestaruuksia. Hän on käynyt Uppsalassa ja neuvottelut on aloitettu.

Sirius on tiettävästi lähestynyt myös Gävlen Tobias Steineckia, mutta hän on kieltäytynyt tarjouksesta ja jatkaa Keski-Ruotsissa.

Lue myös
Aftonbladet: Finsk stjärna aktuell för SSL

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
Klikinsäästäjä
06/05/2016
Ettekö vois olla kalastelematta klikkejä? Mielestäni näin hieno laji ansaitsisi muuta kuin otsikoilla huoraamisen.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.