Liigat

Tamperelaishyökkääjä vaihtaa Suomen mestarit Sveitsin mestareihin

20.05.
2016
0 Kommenttia
0
Liigat
Niko Juhola pöllytti verkkoa myös miesten Superfinaalissa. Kuva: Salibandyliiga.

Niko Juhola pöllytti verkkoa myös miesten Superfinaalissa. Kuva: Salibandyliiga.

Sveitsin mestaruuden tänä keväänä voittanut Grasshoppers Club Zürich on ilmoittanut tehneensä sopimuksen Classicin kanssa Suomen mestaruutta keväällä juhlineen Niko Juholan kanssa.

Zürich menetti kovia nimiä, kun joukkueen tähtipelaajat Nico Scalvinoni ja Kim Nilsson lähtivät Ruotsiin. Aiemmin seura ilmoitti hankkineensa paikkaajiksi muun muassa suomalaissentteri Riku Kekkosen SV Wiler-Ersigenistä, sekä sveitsiläislaituri Daniel Steigerin Lappeenrannan NST:stä. Nyt sopimus on sorvattu siis myös Niko Juholan kanssa.

Classic-kasvatti Juhola on tehnyt pelaamissaan 162 Salibandyliigan ottelussa tehot 99+45=144 ja 53 pudotuspeliottelussa lukemat 16+1=17. Tilillä on kolme SM-hopeaa sekä vasta saavutettu kultamitali. Suomen kentillä kausi 2014-15 on ollut rightin puolen laiturin tehokkain, kun mies ylitti 20 maalin rajan ja teki yhteensä 34 tehopistettä.

Sveitsin NLA:ssa Juhola on pelannut aiemminkin, UHC Usterin joukkueessa, saalistaen kaudella 2012-13 huimat 55 tehopistettä.

Samassa uutisessa GC Zürich ilmoitti hankkineensa Sveitsin maajoukkuepakki Luca Grafin.

GC Zürichin uutinen aiheesta.

Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2016-17

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.