Maajoukkueet

Tässä tulee naisten salibandymaajoukkueen kesäleiriryhmä

27.05.
2016
8 Kommenttia
5
Maajoukkueet
Suomen naisten salibandymaajoukkue kokoontuu seuraavan kerran kesäkuussa kesäleirien muodossa. Kuva: perwiklund.se

Suomen naisten salibandymaajoukkue kokoontuu seuraavan kerran kesäkuussa kesäleirien muodossa. Kuva: perwiklund.se

Naisten maajoukkue kokoontuu leireilemään Eerikkilän urheiluopistolle 12.-14.6.2016. Maajoukkuevalmentajat Lasse Kurronen, Irina Peltola ja Markus Huhtimo ovat kutsuneet kesäleirille yhteensä 30 kenttäpelaajaa ja neljä maalivahtia.

Päävalmentaja Kurronen kertoo, että runkopelaajien lisäksi taitojaan pääsee näyttämään paljon uusia pelaajia.

– Tämä on meidän projektimme ensimmäisen vuoden ainoa pelaajamäärältään isompi leiri, jossa on loistava mahdollisuus testata uusia pelaajia. Uusia pelaajia on otettu mukaan Kanadassa taistelleesta U19-tyttöjen MM-joukkueesta ja mukana ovat myös opiskelijoiden MM-kisoihin lähtevät pelaajat. Mielenkiinnolla odotamme, miten esimerkiksi nuoret lupaukset pärjäävät näissä ympyröissä.

Kolmipäiväinen leiri liiton valmennuskeskuksessa Eerikkilässä sisältää treenien ja pelien lisäksi myös fyysiset testit, jotka kertovat pelaajille missä he menevät fyysisesti suhteessa kansainväliseen tasoon.

– Leirillä pelaajat testataan fyysisesti ja sen jälkeen annamme palautteen niin pelaajalle kuin seuravalmennuksellekin, missä kukin pelaaja menee fyysisesti suhteessa kansainvälisen tason pelaajan odotuksiin.

Kurronen kertoo, että maajoukkuevalmennus on määritellyt tavoiterajat eri ominaisuuksille.

– Olemme asettaneet pelaajien fyysisille vaatimuksille aika kovat tavoitteet ja toivottavasti saamme leirillä syötettyä pelaajille motivaatiota työntekoon ja kehittymiseen. Testien lisäksi pelaamme paljon ja ajamme maajoukkueen pelitapaa eteenpäin nimenomaan pelaamalla, sillä leirillä pelataan yhteensä kolme 5 vs. 5 ottelua.

Leirin jälkeen valitaan Suomen naisten maajoukkue Portugalissa 18.-25.7.2016 pelattavien opiskelijoiden MM-kisoihin. Naisten maajoukkueen seuraava tapahtuma on syyskuussa Uumajassa 9.9.2016 ja Vantaalla 11.9.2016 pelattavat Ruotsi-ottelut.

Naisten maajoukkue
 Kesäleiri 12.-14.6.2016
Eerikkilän urheiluopisto

Maalivahdit (ikä ja seura)
Liisa Kokkonen 27 Endre IF (SWE)
Noora Laakso 21 Koovee
Laura Loisa 24 Rönnby IBK (SWE)
Tiltu Siltanen 27 SB-Pro

Puolustajat
Silja Eskelinen 22 SB-Pro
Minna Kallio 33 Classic
Mia Karjalainen 28 NST-Lappeenranta
My Kippilä 19 Rönnby IBK (SWE)
Mirva Laitinen 22 SB-Pro
Viivi Laitinen 28 PSS
Inka Lampinen 25 NST-Lappeenranta
Laura Manninen 22 Pixbo Wallenstam (SWE)
Sanni Nieminen 24 Classic
Hanna Sipiläinen 26 Classic
Mia Vallenius 18 Koovee

Hyökkääjät
Eliisa Alanko 27 Classic
Ella Alanko 26 Classic
Mari Alila 21 Classic
Juuli Hakkarainen 26 NST-Lappeenranta
Tuuli Huuskonen 24 Tapanilan Erä
Siru Kekkonen 25 Classic
Kristiina Kauppila 24 Classic
Oona Kauppinen 19 M-Team
Karoliina Kujala 29 SB-Pro
Sofia Leino 18 TPS
Heidi Lirkki 25 NST-Lappeenranta
Jaana Lirkki 25 NST-Lappeenranta
Emmi Niemelä 26 Zug United (SUI)
Sara Piispa 20 SB-Pro
Nina Rantala 27 Classic
Emma Rantanen 25 Koovee
Jenna Saario 18 TPS
Nea Suominen 25 Tapanilan Erä III
Julia Turunen 21 PSS

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
mutta mites
27/05/2016
Kaupit polvileikkausten jälkeen kuntoutumassa, mutta mites E. Kujala.
Tiina
27/05/2016
Onnttelut valituille! Olkoonpa miten päin vain vuoden valmentaja, nii hän katsoo pelaajia pienen kiikarin kautta, eikä näe kokonaisuutta! Hyvä, että fyysiset testit ovat kovat ja siinä karsitaan harrasteljat niistä, jotka harjoittelee tosissaan ;)
Erkka
28/05/2016
Missä Gitta Suominen?
hello
28/05/2016
Missä Daniela Westerlund???
Fakta
28/05/2016
Mari Alila??. Nyt selkis Irina peltola classic. Siks mukana 3 ketjun huiluuttaja ei vaki ketjuissa koko kautena mukana.???
Matti
28/05/2016
Olisin valinnut myös maalivahdit N.Vuorela ja A.Salo
S7
01/06/2016
Faktalle: "mukana ovat myös opiskelijoiden MM-kisoihin lähtevät pelaajat." Oisko tossa syy?
Etelään päin vaan
01/06/2016
Ei ole yhtään ihme ettei Gittaa näy näillä listoilla, Niin kauan kun se pelaa Happeessa saa majupelit jäädä vain haaveeksi. Tuon tason pelaajan pitäs pelata jo classicissa tai prossa jotta pääsis huipputasolleen, ei missään läpsyttelyjengissä. Harmittavaa nähdä miten lahjakas pelaaja menee ihan hukkaan...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.