Maajoukkueet

Video: Kylmähermoinen suoritus rankkarissa – verkkainen harhautus onnistui

14.05.
2016
0 Kommenttia
1
Maajoukkueet
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Latvialainen Rainers Mikelsons näytti tässä taannoin, että rankkariharhautusten ei tarvitse olla erityisen nopeatempoisia, kunhan tietää mitä tekee. Nauttikaamme tästä rennosta suoritteesta oheisen videon avulla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.