Juniorit

Video: Pelaajat törmäsivät tahallaan toisiinsa – outo ja nerokas vaparikuvio onnistui

04.05.
2016
2 Kommenttia
10
Juniorit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

IBK Lidköpingin tytöiltä (00/01) nähtiin erikoinen ja nerokas vaparikuviomaali. Lidköping johti ottelua 9-0 ja aikalisän jälkeen joukkue päätti kokeilla vapaalyöntikuviota, joka yllätti vastustajat täysin.

Joukkueen valmentaja Hans Josefsson kertoi Innebandymagazinet.se-sivuston haastattelussa:

– Oli kauden viimeinen ottelu, joten päätimme kokeilla kuviota. Olimme leikitelleet ajatuksella kauden aikana ja kokeilleet sitä harjoituksissa, mutta niissä se ei ollut onnistunut.

– Ottelutilanteessa kuvio onnistui kuitenkin täydellisesti – vastustajat seisoivat jähmettyneinä ja katsoivat hämmentyneinä tuomareita sekä kaatuneita pelaajiamme. Maalin jälkeen vastustajan valmentaja vain hymyili ja pyöritteli päätään.

Lähde:
Geniala frislaget – motståndarna blir förstenade!

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
SP
04/05/2016
Kohtuullisen suora kopio Portugalin nuorten futismaajoukkueen vaparikuviosta jostain takavuosilta. Olisko ollut nuorten EM-vai MM-kisoissa. Siinä vaan jätkät jäi tuuppimaan toisiaan ja kolmas niittasi pallon niiltä sijoilta sisään. Mutta kieltämättä odottamaton kuvio.
Setti
04/05/2016
Ainoa mihin kiinnitin huomiota oli rightilta laukovan ponnaripään kammo pommi etuylähyvään. Paino pelivälineen sisään kirurgin käsillä. Sanon että olis menny ilman yleisöviihdettäkin sisälle.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.