Ulkomaat

Video: Ruotsalaistähtien kuvio onnistui täydellisesti

20.05.
2016
1 Kommentti
1
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Ruotsin Superliigan Falunia edustavat Rasmus Enström ja Jonas Adriansson tunnetaan taidokkaina pelimiehinä. Oheisella on videolla on yksi osoitus näiden herrojen taitotasosta. Vastaanottavana osapuolena toimii sarjasta pudonnut Granlo.

Ääniraidalta voit kuulla kuinka ottelun selostaja suitsuttaa maalia.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
KimmoQ
20/05/2016
Mitähän vastapuolen jantterit protestoi?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.