Maajoukkueet

Video: Tässä taiteilee maailman kallein salibandyn pelaaja

02.05.
2016
0 Kommenttia
2
Maajoukkueet
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Ruotsalaispelaaja Kim Nilssonin siirto Allsvenskanin Kalmarsundiin sai siunauksen viime viikon perjantaina. Ruotsin maajoukkuepelaajasta maksettiin peräti 1,4 miljoonaa kruunua (152 000 euroa), mikä on uusi siirtoennätys salibandyssa.

Nilsson siirtyi Ruotsin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle sveitsiläisestä GC Zurichista, joka juhli lauantaina Sveitsin mestaruutta. Nilsson palaa täten kotiseudulleen. Laituri edusti Kalmarsundia viimeksi vuonna 2008.

Innebandymagazinet julkaisi sunnuntaina oheisen koostevideon, jossa Nilsson esittelee pelitaitojaan Ruotsin maajoukkuepaidassa.

Lue myös:
Salibandyssa maailmanennätys – ruotsalaispelaajan siirron loppusummaksi 1,4 miljoonaa kruunua

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.