Liigat

Classicin naisille kolme vahvistusta – maajoukkuevahti siirtyy Ruotsista Tampereelle

20.06.
2016
3 Kommenttia
4
Liigat
Gitta Suominen edustaa ensi kaudella Tampereen Classicia. Kuva: Salibandyliiga

Gitta Suominen edustaa ensi kaudella Tampereen Classicia. Kuva: Salibandyliiga

Tampereen Classicin naisten liigajoukkue vahvistuu entisestään. Maalivahdit Laura Loisa, 25, ja Anna-Maria Linnoinen, 28, sekä puolustaja Gitta Suominen, 28, liittyvät SM-hopeamitalistin riveihin.

Loisa siirtyy Tampereelle ruotsalaisseura Rönnbyn riveistä. Maalivahti on edustanut aiemmalla liigaurallaan SB-Prota, ja pelannut 128 runkosarjan ottelua. Palkintokaapista löytyy yksi SM-kulta, kolme SM-hopeaa ja yksi SM-pronssi. Loisa kuuluu naisten maajoukkueen vakiokasvoihin, ja on esiintynyt 52 maaottelussa.

Linnoinen edusti viime kaudella Tampereen Kooveeta. Liigakokemusta on karttunut M-Teamin ja Kooveen paidassa kaikkiaan 91 ottelun verran.

Suominen liittyy tamperelaisten kokoonpanoon Jyväskylän Happeesta. Puolustaja on edustanut liigaurallaan Erä III:sta, Tiikereitä ja Happeeta. Runkosarjan otteluita on kertynyt 171 ja tehopisteitä 27+42=69. Suominen juhli Suomen mestaruutta keväällä 2007 Erä III:n kanssa. Maajoukkuepaidassa otteluita on kasaantunut 14, ja niissä on syntynyt yksi maali.

– Olen oikein tyytyväinen näihin sopimuksiin. Tytöt ovat kaikki erittäin sitoutuneita ja motivoituneita harjoitteluun ja itsensä kehittämiseen. He ovat juuri sellaisia pelaajia asenteeltaan, joita joukkueeseen haluamme, Classicin naisten managerina toimiva Irina Peltola kommentoi.

Classicin uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Jonsku
20/06/2016
Tolla nipulla pitäs mennä kävellen mestaruuteen varsinkin kun muut kärkiporukat lähinnä heikentyneet.
Jonskulle
21/06/2016
Ja tylsä sarja, katsomossa perheet ja vanhemmat.
Juupajaapa
21/06/2016
Jokoha nyt nappaisivat champions cup:n ruottalaisilta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.