Miehet

ÅIF:lle uusi päävalmentaja naapuriseurasta – tehopelaajille jatkosopimukset

14.06.
2016
4 Kommenttia
4
Miehet
Mikko Piippo voitti viime kaudella ÅIF:n sisäisen pistepörssin 34 tehopisteellään. Kuva: Jari Turunen

Mikko Piippo voitti viime kaudella ÅIF:n sisäisen pistepörssin 34 tehopisteellään. Kuva: Jari Turunen

Miesten Divari-seura ÅIF on viime päivinä pudotellut julki uusia pelaajasopimuksia. Tuoreeltaan ÅIF kertoi muutamasta tärkeästä jatkosopimuksestaan sekä uudesta päävalmentajastaan.

ÅIF:n kanssa jatkosopimuksen ovat tehneet Divarissa jo useita vuosia kovaa jälkeä tehneet Mikko Piippo ja Jyri Laine. Muutamaa päivää aikaisemmin ÅIF julkisti myös Teemu Karesniemen jatkosopimuksen. Reilu viikko sitten sipoolaisseura puolestaan ilmoitti kaapanneensa paikalliskilpailija Loviisan Torista puolustaja Jimmy Svedin sekä hyökkääjä Dan Forströmin ja Erä Akatemiasta maalivahti Arttu Puskan.

Mielenkiintoisen kiinnityksen ÅIF teki myös päävalmentajaksi, sillä Sebastian Freudenthal tekee paluun seuran edustusjoukkueen luotsiksi. Komean pelaajauran Salibandyliigassa aikoinaan tehnyt Freudenthal toimi viime kaudella Loviisan Torin valmennustiimissä.

– Näkisin, että kundien (Piippo & Laine) vahvuudet kentällä on myös erittäin iso henkinen plussa meidän nuorille pelaajille. Nuoret saavat läheltä seurata kokeneita pelimanneja ja ehkä oppivat näistä konkareista hieman oveluutta, syöttötaitoa ja viimeistelyä, Freudenthal kommentoi ÅIF:n Facebook-sivuilla ja jatkaa:

– Joukkue voi hyvin tällä hetkellä. Pelaajasoppareita on tippunut hyvin tässä kevään aikana, ja kesäharjoittelussa on ollu kivasti porukkaa. Ilmapiiri näissä on ollut hyvä.

ÅIF:n edustusjoukkuetta kasaavat ja ensi kautta rakentavat tällä hetkellä Erä Akatemian taustoilta siirtynyt Jukka Jylhä sekä Jan Qvickström ja Stig Söderholm.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Katsomovalmentaja
14/06/2016
Toivottavasti Laine olisi nyt kunnossa kaudella. Viime kausi meni perseelleen loukin takia. Ja toivottavasti Basti osaa ja uskaltaa peluuttaa Piippoa järkevämmin kuin viime kauden scoutsi (en muista nyt nimeä?).
Ennakkosuosikki nro.1
14/06/2016
Åif tulee olemaan todella lähellä nousua tulevalla kaudella,kova nippu kasassa!
Paasaaja
14/06/2016
Totta. Varteenotettava mestari kandidaatti.
Näin on
15/06/2016
Samaa mieltä ylläolevien kanssa. Kovalta nipulta vaikuttaa, tärkeä osa ÅIFia Herlin-Kuisma-Huovinen trio, mahtaako herroilla olla jatkosoppareita ensi kaudelle.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.