Liigat

Classic vahvistuu entisestään – maajoukkuesentteri palaa Suomeen

03.06.
2016
10 Kommenttia
6
Liigat
Joonas Pylsy on ollut viime vuosina tuttu näky miesten salibandymaajoukkueessa. Kuva: IFF

Joonas Pylsy on ollut viime vuosina tuttu näky miesten salibandymaajoukkueessa. Ensi kaudella sentteri nähdään keväällä Suomen mestaruuden voittaneen Classicin riveissä. Kuva: IFF

Joonas Pylsy, 26, pelaa ensi kaudella Tampereen Classicissa. Sentteri on edustanut viimeiset kaksi kautta sveitsiläistä Tigers Lagnauta.

Kumpikaan seuroista ei ole vielä julkaissut informaatiota siirrosta, mutta Pääkallo.fi:n tietojen mukaan siirto on varma. Pylsyn nimi löytyy myös IFF:n siirtolistalta. Siirtoa ei ole vielä kokonaisuudessaan sinetöity.

Pylsy esiintyi Sveitsin vuosinaan edukseen ja iski kahden kauden aikana runkosarjassa tehopisteet 44+41=85. Suomessa FC Vaajakosken kasvatti on edustanut aiemmin Jyväskylän Happeeta. Runkosarjan otteluita on kertynyt 124 ja tehopisteitä 69+64=133. Pylsy juhli Happeen kanssa Suomen mestaruutta keväällä 2014.

Vahvat otteet seurajoukkueissa ovat nostaneet Pylsyn maajoukkueen vakiokasvoksi viime vuosina. Maaotteluita on kertynyt nyt 13 ja niissä on syntynyt paunat 12+7=19. Pistetehtailun lisäksi Pylsy taitaa myös puolustuspään pelaamisen.

Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2016-17

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Osku
03/06/2016
Jos lähtijöitä on vain noi, joita huhuissa on mainittua ja tulijoina esim. Pylsy, Jääskeläinen ja Lehtinen, niin tosi kova nippu on Classicilla ensi kaudeksi. Itse veikkaan Lehtisen nostavan tasoaan paljonkin kunnon joukkueessa.
No niin
03/06/2016
Liigan ja superfinaalin sijaan voitais vaan pelata "Supersarja" Lässikin ja Eräviikkareiden kanssa..
Osku
03/06/2016
Voisko tota "Uusimmat kommentti" -osiota korjata niin, ettei se aina sekoittaisi yhtä ja samaa viestiä useamman nimimerkin ja aiheen alle? Nytkin mun kommentti näkyy siellä kolmen eri nimimerkin alla.
No niinille
03/06/2016
Nyt voi jo kuvitella kuinka pitkästyttävä runkosarja ja toivottavasti ei päälle pikainen finaali ja päivän kunto mestari.
Sani
04/06/2016
Kuinka usein kolmossentterin hankinnasta uutisoidaan tähän tyyliin... :D No koska Classic. #pohjat
Sanille
04/06/2016
Mistä sitä tietää monesko.....
Hmm
06/06/2016
Eikö Salibandyliitto järjestänyt tällä kertaa Classicin tiedotustilaisuutta?
S7
07/06/2016
Sinällään tää maajoukkue sena vähän niin ja näin. Aikamoinen ihme saa tapahtua, että herra pylsy ois mm-kisoissa. Ja siitä syystä varmasti 3 sentteri, että Salo ja Piha on selkeesti parempia pelaajia. Toki jos jompikumpi loukkaantuu, niin Pylsylle aukeaa paikka ylemmissä ketjuissa...
Joel Siltanen
07/06/2016
Pylsyn siirrosta olisi uutisoitu aivan samalla tavalla, oli osoite mikä tahansa. Huhtikuusta 2015 tähän päivään Pylsy on ollut mukana 3x EFT:ssä, Suomi-Ruotsi-maaotteluissa ja MM-karsinnoissa, eli kaikissa maajoukkueen ottelutapahtumissa viimeisen reilun vuoden aikana. Luonnollisesti hän on mukana myös kesän leirityksissä. Aivan kaikkia pelaajia ei vuoden aikana kutsuta jokaiseen tapahtumaan.

On toki ihan perusteltua epäillä, että mahtuuko hän MM-koneeseen (en tiedä, enkä vielä ala arvuuttelemaan), mutta se ei kaiketi estä sitä, etteikö hän olisi tällä hetkellä maajoukkuepelaaja?

Kolmanneksi. Emme tiedä hänen roolistaan Classicissa vielä yhtään mitään, mutta häntä voitaneen pitää vahvistuksena mihin tahansa liigajoukkueeseen viimeisten vuosien näyttöjen perusteella. Jos hän nyt sitten on kolmossentteri Classicissa, niin nähdäkseni se kertoo enemmän Classicin pelaajamateriaalista kuin Pylsystä pelaajana.

Tämä selvennys ilman sarvia ja hampaita. Lisättäköön vielä, että en tunne ko. pelaajaa henkilökohtaisesti.
S7
08/06/2016
Tää tosiaan kertoo jotain Clasun tasosta, on aika kova nippu. Ja Reunamäen siirto kertoo myös siitä, että omat junnut ollaan pistämässä kolmosketjusta vilttiin ja Nykky rakentaa kolmea kovaa ketjua muulla tavalla ja näyttäis tässä onnistuvan!! Jo tässä vaiheessa helppoa lätkäistä classicille suosikin viittaa ylle...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.