Divarit

Divarin Niittomiehet julkaisi sopimuksia – paras pistemies puuttuu, mukana 14-vuotias maalivahti

21.06.
2016
10 Kommenttia
5
Divarit
Limingan Niittomiesten ensi kauden Divari-joukkue alkaa hahmottua. Kuva: Jarmo Jokila

Limingan Niittomiesten ensi kauden Divari-joukkue alkaa hahmottua. Kuva: Jarmo Jokila

Limingan Niittomiehet on julkaissut 21 sopimuspelaajan kattavan listan ensi kauden miesten Divariin. Yksi mielenkiintoisimmista uusista pelaajista on vasta C-juniori-ikäinen maalivahtilupaus, Aki Karjalainen, jonka LNM nostaa tulevalle sesongille mukaan edustusjoukkueeseen.

14-vuotiasta LNM:n omaa kasvattia kehutaan Limingan Niittomiesten sivuilla yhdeksi maan lupaavimmista maalivahdeista, jolla on mahdollisuus haastaa edustuksen kokeneemmat maalivahdit jo ensi kaudella.

Viime kauden Divarissa 17 (8+9) tehopistettä iskenyt Marko Latvalehto jatkaa myös ensi kaudella Niittomiehissä.

11 maaliin ja 20 pojoon yltänyt hyökkääjä Atte Savolainen jättää puolestaan Limingan taakseen ja siirtyy Salibandyliigaan nousseeseen LASBiin. Liminkalaisten sopimuspelaajien listalta puuttuu Matias Luokkanen, joka on ollut kahtena viime Divari-kautena joukkueen paras pistemies.

Viime kaudella puolustajan tontilta pisteet 12+10=22 iskenyt Jari Karjalainen ei ole myöskään tuoreella listalla mukana.

Niittomiesten uutisen mukaan lisää sopimusuutisia on tulossa vielä lähiaikoina.

LNM sopimuspelaajat kaudella 2016-17:

Maalivahdit:
Kosti Laine
Sami Ylikorpela
Toni Pallari
Aki Karjalainen (C-juniori)

Puolustajat:
Mika Kaitera
Matti Heikkinen
Aki Alatalo
Jarkko Hiltunen
Jani Anttila
Ville Liimatta
Petri Härmä (Hirvarit 3-div.)

Hyökkääjät:
Marko Latvalehto
Juho Laurila
Olli Tornberg
Joona Viiltola
Jaakko Ahola
Lauri Louhimaa
Samuli Saukko
Jere Hiironen
Atte Leppäniemi
Juho-Pekka Hiltunen

Linkki: Uutinen LNM:n sivuilla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
P Jusu
21/06/2016
Voi siis todeta, että pelaajamarkkinoilla on epäonnistuttu. Kelyn haaskalta ei saatu kairattua yhtään miestä joukkueeseen vaikka joukkueellinen oli otettavissa. Joukkueen parhaimmat pelaajat Luokkanen, Karjalainen ja Savolainen vaihtaa maisemaa ja tilalle hommataan C-juniori ja 3-divari pelaaja. Onhan se kiva kun väännetään omille junioreilla ja annetaan jätkien haistella divaria, mutta eihän tuolla rosterilla nyt mennä päätyyn asti mitenkään. Ei edes lähelle. Onko valmennusjohdon välit seudun huippumiehiin niin tulehtuneet että on mahdoton saada edes yhtä ainoaa vahvistusta joukkueeseen? saatika uskottavaa puolustajaa?
p.jusu2
21/06/2016
P.Jusu voitko kertoa lisää kun näytät tietävän paljon
Jusu Pee
21/06/2016
Savolainen lähti huhujen mukaan lasbiin liigapelien toivossa, karjalainen on tarjonnut itseään seinäjoelle, luokkaselle ei maistu kesätreeni. Ilmeisesti uskonmiehiä on liittymässä kuitenkin kelystä mukaan.
Pasi
21/06/2016
Isak Tornberg liittymässä KeKistä joukkueen vahvuuteen. Tuo valtavan määrän liikettä ja taitoa joukkueen hyökkäykseen.
JUSPEE
22/06/2016
P Jusu tässä oli vasta joukkueek runko. Jos et huomannut niin lisää sopimusuutisia tulossa pian
P Jusu
22/06/2016
Hyvä että muutama sopimus löytyy vielä kassakaapista, toivotaan todella että ne ei ole saman tason julkistuksia kuin aikaisemmin. Vielä uppuu nimittäin 1 kenttä joukkueesta, jotka kantaa tuloksellisen vastuun. Ja yksi uskottava pakkipari. Muussa tapauksessa voidaan ottaa ihan rehellisesti se pää pois heinäpaalista ja todeta, että pelaajamarkkinoilla ei ole onnistuttu ja joukkue ei ole vahvistunut viime kaudesta vaan heikentynyt. Tai sitten vaan Härmän Pete on sen luokan pelimies, että täyttää Savolaisen, Luokkasen ja Karjalaisen saappaat yksin. . (Jokuhan olisi varmasti tarttunut tilaisuuteen ja hakenut taitavimmat pelaajat Kelystä tiimiin.)
p.jusu2
23/06/2016
P JUSU, oletko tosissasi? Kaveri iha vitun sekasin.
Asiantuntija
23/06/2016
Olen kuullut, että pojat ovat vaan tyytyväisiä kun pääsevät Karjalaisesta eroon (Nurmon Jymyyn menossa).
PjusuP
25/06/2016
petri kuka? 14v maalivahti? onko tulevat sopimukset samaa tasoa? todella heikkoa suorittamista
Muilutus
26/06/2016
Nyt oli julkaistu Tuukka Kiviojan sopimus. Lisää lienee tulossa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.