Divarit

Divarissa kenttäpelaajana maalinteossa onnistunut maalivahti siirtyy ÅIF:n veräjänvartijaksi

06.06.
2016
1 Kommentti
5
Divarit
Maalivahti Arttu Puska venytti keväällä 2015 vastustajan maaliverkkoa pelatessaan puolustajana Divari-ottelussa. Kuva: Jari Turunen

Maalivahti Arttu Puska venytti keväällä 2015 vastustajan maaliverkkoa pelatessaan puolustajana Divari-ottelussa. Kuva: Jari Turunen

Viime kaudella Erä Akatemian maalia vartioinut Arttu Puska, 24, torjuu ensi kaudella Divarissa pelaavan ÅIF:n riveissä. Seura ilmoitti siirrosta Facebook-sivuillaan.

Puska on pelannut urallaan viiden kauden aikana Salibandyliigaa. Otteluita on kertynyt 53. Divarissa Puska on pelannut 52 ottelua Erä Akatemin maalin suulla. Joensuulaislähtöinen veräjänvartija on esiintynyt urallaan myös kolmessa U19-poikien maaottelussa.

Kaudella 2014-2015 Puska nousi kahdesti otsikoihin. Syyskaudella hän torjui nollapelin pysäyttäen 33 laukausta. Kevätkaudella maalivahti pääsi kokeilemaan siipiään puolustajana, ja iski maalin ottelussa. Täten Puskan tehosarakkeesta löytyy pisteet 1+1 Divari-tasolla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Rusa
06/06/2016
Onnittelut ÅiF:lle! Hieno hankinta!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.