Liigat

Esa Jussila tuo Alligator Malansin elokuussa Suomeen

12.06.
2016
3 Kommenttia
5
Liigat
Alligator Malans vastasi viime kaudella Sveitsin liigan suurimmasta yllätyksestä, kun kestomenestyjä Wiler kaatui puolivälierissä. Finaaliin asti Malansin potku ei kuitenkaan riittänyt. Köniz oli välierissä Esa Jussilan (oik.) suojatteja etevämpi. Kuva: Erwin Keller / unihockey.ch

Alligator Malans vastasi viime kaudella Sveitsin liigan suurimmasta yllätyksestä, kun kestomenestyjä Wiler kaatui puolivälierissä. Finaaliin asti Malansin potku ei kuitenkaan riittänyt. Köniz oli välierissä Esa Jussilan (oik.) suojatteja etevämpi. Kuva: Erwin Keller / unihockey.ch

Miesten Salibandyliigan hallitseva mestarijoukkue Classic julkisteli tällä viikolla ensi kauden joukkueensa. Samalla tamperelaisjoukkue kertoi perinteisen Players Night -turnauksen yksityiskohdista.

Players Night pelataan Tampereella 12.–13. elokuuta. Luvassa on mielenkiintoisia kauteen valmistavia pelejä, sillä Tampere Areenalle saapuvat Classicin lisäksi Alligator Malans Sveitsistä sekä liiganousijat LASB ja Steelers.

Tällä kertaa Players Night ei varsinaisesti ole turnaus, sillä kaikki joukkueet eivät pelaa toisiaan vastaan. Naisissa on vain yksi ottelu, kun Classic ja Koovee kohtaavat.

Viime kauden Sveitsin NLA-liigan välieräjoukkue Malansia valmentaa Esa Jussila. Pelaajiston ainoa suomalainen on NST:stä siirtyvä Jarkko Nurmela. Viime kaudella Malansin hyökkäysosaston liidereihin kuuluneen Janne Hulmin siirto takaisin Suomeen ja kakkosdivariin varmistui tällä viikolla.

– Täällä pidetään ennen kauden alkua aina treenileiri ja viimeiset vuodet leirit on pidetty Sveitsissä. Täksi kaudeksi pelaajat halusivat lähteä ulkomaille leirille, ja kun vuonna 2010 Malans oli edellisen kerran Players Nightissa, niin siitä jäi pelkästään positiivisia kokemuksia. Lisäksi Tampereen Champions Cupissa 2013 Malans oli mukana ja siten Tampereesta on muodostunut seuralle melkein ystävyyskaupunki, Jussila taustoittaa Pääkallo.fi:lle Malansin Tampereen-reissua.

– Tämän hetken joukkueelle tapahtuma antaa mahdollisuuden testata omaa osaamista yhtä maailman parasta seurajoukkuetta vastaan ja tämä antaa valmennukselle ja myös pelaajille hyvinkin tarkan kuvan missä kesän harjoittelun jälkeen mennään, Jussila lisää.

Players Nightin otteluohjelma

Perjantai 12.8.
18.30 Classic–Alligator Malans (miehet)
20.30 Classic–Koovee (naiset)

Lauantai 13.8.
Klo 14:00 Alligator Malans–LASB (miehet)
Klo 16:00 Classic–Steelers (miehet)

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Naurettavaa koko laji
12/06/2016
Steelers... Pelaamatta liigaan...hahahahahahaha... On ne päättäjät todella viisaita miehiä... Pellejä
Edelliselle tanelille
12/06/2016
Säännöt julkaistiin ennen kautta ja niissä oli selkeät ohjeet sarjapaikan täyttämisjärjestyksestä. Turha urputtaa, että asia olisi jotenkin kabinetissa päätetty kun näin ei todellakaan ole.
Ja edellisille taneleille
12/06/2016
Mentiin edelliskauden säädöillä kun ei ollut liiton puolesta kukaan hereillä sille faktalle että SSV:ltä loppuu massit.
Steelerssin olisi vielä voinut jättää divariin jos liitto näin olisi päättänyt, mutta ilmeisesti liitossa ja Steelerssissä ollaan sitä mieltä että kauteen lähdetään kilpailukykyisellä joukkueella haastamaan liigatiimejä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.