Divarit

Karhuille kaksi jatkosopimusta ja farmisopimus kakkosdivariseuran kanssa

09.06.
2016
0 Kommenttia
0
Divarit
Ville Salosen jatko Karhuissa on joukkueelle tärkeä uutinen. Kuva: Jari Turunen.

Ville Salosen jatko Karhuissa on joukkueelle tärkeä uutinen. Kuva: Jari Turunen.

Salibandyn Divariin valmistautuva Karhut on solminut kaksi uutta jatkosopimusta. Joukkueen riveissä jatkavat hyökkääjä Ville Salonen ja puolustaja Niko Järvenpää. Molempien pelaajien sopimukset ovat yksivuotisia.

Karhujen kokeneeseen kaartiin kuuluva Salonen keräsi viime kaudella pelaamissaan 24 ottelussa 30 tehopistettä (12+18) ollen joukkueensa viidenneksi tehokkain pelaaja. Pääosan kaudesta puolustajan paikalla häärinyt Järvenpää puolestaan saalisti kolme (2+1) tehopistettä 26 ottelussaan.

Salosen sopimus on Karhuille todella tärkeä, sillä hän on pelannut pitkään Porissa. Hän on iskenyt Divarissa 156 pelissä pisteet 85+99=184 ja Salibandyliigassa 86 ottelussa 31+26=57. Salonen on Karhujen lisäksi pelannut FBT Porissa ja SalBassa.

Karhut on sopinut myös alustavasti 2.divisioonassa pelaavan FBT Pitun kanssa yhteistyöstä. Kauden kynnyksellä solmittavan farmisopimuksen myötä porilaispelaajilla on jatkossa entistä paremmat mahdollisuudet kehittyä pelikentillä. Viime kaudella FBT Pitun riveissä pelasi jo kaksi Karhujen B-nuorissa kunnostautunutta pelaajaa rinnaisedustuksen turvin.

Karhujen sopimustilanne kaudelle 2016-17:

Maalivahdit (1)
Rasmus Österman

Puolustajat (5)
Aapo Tamminen, Joni Halminen, Riku Salo, Kalle Santanen, Niko Järvenpää

Hyökkääjät (4)
Saku Lahtinen, Juha Tikka, Benjamin Lepola, Ville Salonen

Karhujen uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.