Liigat

Liiganousija julkaisi joukkueensa – Steelersin naisille neljä vahvistusta ja uusi apuvalmentaja

16.06.
2016
3 Kommenttia
2
Liigat
Elvira Tyrmi (vas.) ja Senni Hietanen (oik.) pelaavat ensi kaudella Hämeenlinnan Steelersin naisten joukkueessa. Kuva: Steelers

Elvira Tyrmi (vas.) ja Senni Hietanen (oik.) pelaavat ensi kaudella Hämeenlinnan Steelersin naisten joukkueessa. Kuva: Steelers

Steelers ovat solmineen vuoden jatkosopimuksen päävalmentaja Jani Perkonmäen kanssa. Apuvalmentajaksi siirtyy viime kaudella Pirkkalan Pirkkojen miehiä Divarissa luotsannut Jani Vatanen.

Perkonmäki 40, palkattiin Steelersin divarikaudelle vain yksi tavoite mielessä: liiganousu. Karsintojen jälkeen tämä tavoite siis täyttyi, kun Steelers pudotti Joutsenon Katajan takaisin divariin voitoin 3-0. Tavoite tuli täyteen ja jatkosopimus oli kaikkien kannalta järkevä ratkaisu.

Jani Vatanen 27, siirtyy Perkonmäen aisapariksi Pirkkojen Pirkoista. Viime kaudella miesten Divarissa PirPiä koutsannut Vatanen on päävalmentaja Perkonmäelle, ja muutamalle pelaajalle jo tuttu muutaman kauden takaa Kooveesta, jossa tämä pari oli jo valmennustiimissä yhdessä.

– Hämeenlinnassa on hyvä sählypöhinä päällä, niinkuin jokainen lajin parissa ollut on varmasti huomannut. Perkonmäki pyysi aisapariksensa, niin päätös oli lopulta melko helppo tehdä. Joukkueessakin on jo muutama tuttu edelliskausilta. Muuten tutustuminen joukkueeseen ja organisaatioon on vasta alkumetreillä, Vatanen kommentoi päätöstään.

Uusia tulijoita ovat Elvira Tyrmi 20, Ida Hamari 24, Maiju Roivainen 17 ja Annu Selinummi 16. Hyökkääjä Hamari tekee paluun Hämeenlinnaan Mikkelin Hatsinasta, jossa hän on kuulunut heidän divarijoukkueen tärkeimpiin pelaajiin kolme kautta. Hamari voitti kahdella kaudella peräkkäin heidän sisäisen pistepörssinsä ja viime kaudella hän oli koko divarin pistepörssin yhdeksäs pisteillä 17+21 (22 ott.).

Puolustaja Maiju Roivainen ja hyökkääjä Annu Selinummi siirtyvät Steelersin Lammin Salibandyn junioreista. Selinummi teki viime kaudella B-tyttöjen SM-sarjassa 18 ottelussa tehot 26+19. Roivainen tehoili 18 ottelussa pisteet 6+9.

Päävalmentaja Perkonmäki on tyytyväinen uusien nuorten lupausten värväämiseen.

– Annu on tulevaisuuden huippupelaaja jolla on huikea pelikäsitys ja pallollinen varmuus. Tulee varmasti lyömään itsensä läpi liigassa. Maiju on hyvä pallollinen pakki, joka on fysiikaltaan hyvä ja myös hyvä pelikäsitys, joten hän vahvistaa joukkueen puolustusta. Myös Ida omaa hyvän fysiikan ja on tehnyt komeita tehoja 1. divisoonassa. On todella hyvä vahvistus hyökkäyspäähän.

Elvira Tyrmi siirtyy Steelersiin Joutsenon Katajasta. Tyrmi pelasi viime kaudella liigaa JoKa:n paidassa. Puolustajan paikkaa pelaava Tyrmi voitti heidän sisäisen pistepörssinsä tehoilla 13+5 (22 ott.). Tyrmi on tunnettu hyvistä käsistä, fyysisyydestä ja viivavedosta. Steelersin fanit ovat viimeisen kolmen vuoden aikana varmasti laittaneet tämän pelaajan mieleen JoKan paidasta.

– Tyrmi on todella taitava pallollinen puolustaja, joka tuo osaamisellaan lisää variaatioita joukkueen peliin. Pystyy pelaamaan fyysistä peliä myös. Juuri oikeanlainen täsmähankinta liigatarpeisiin, Perkonmäki kommentoi Tyrmin sopimusta innokkaana.

Steelers sopimuspelaajat:

Maalivahdit:
Sara Seurujärvi
Mirka Hakkola
Viivi Laine

Kenttäpelaajat:
Maiju Roivainen (LaSB)
Tiia Leppänen
Elvira Tyrmi (JoKa)
Meri Jokinen
Emma Taponen
Meri Mäkinen
Senni Hietanen
Milla Vähälä
Annu Selinummi (LaSB)
Ida Hamari (Hatsina)
Heli Haapalahti
Katariina Niemi
Ringa Laurila
Roosa Kankare
Annamaija Tuloisela
Laura Kakko

Lisäksi liigaringissä on mukana omia junioreita.

Valmennus:
Jani Perkonmäki
Jani Vatanen

Joukkueenjohto:
Kai Lindfors
Juha-Pekka Järvinen

Huoltajat:
Tuulikki Jokinen
Kari Jokinen

Teksti: Steelers tiedote

Lisää seuran sivuilla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
MR
16/06/2016
Hieno juttu, että Steelers sai pidettyä erityisesti Hietasen ringissään. Tsemppiä nousijajoukkueelle!
Hämärää
18/06/2016
Hamaria ei ole vielä siirretty mutta silti uutisoidaan paluumuuttajasta. Todella erikoista toimintaa julkistaa sopimus vaikka homma ei ole vielä 100% varma (siirtoa ei ole tehty jne). Puuhastelua sanon minä.
SEURAAJA
19/06/2016
no jo on pilkun viilaaja liikkeellä...ei todellakaan liene ainoa "julkaistujen pelaajistojen" nimi ,joilla ei siirto nollut näkyvillä "virallisesti" ... miksi siis puuhastelusta kyse juuri tämän joukkueen kohdalla sen erityisemmin? et taida lukeutua faneihin : )

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.