Liigat

M-Teamille lisää vahviketta – Huusko palaa kasvattajaseuraansa

14.06.
2016
4 Kommenttia
4
Liigat
Lauri Huusko palaa M-Teamin riveihin. Kuva: Jari Turunen

Lauri Huusko palaa M-Teamin riveihin. Kuva: Jari Turunen

Lauri Huusko, 28, siirtyy Esport Oilersista M-Teamin miehistöön. Oilersin kanssa tänä keväänä SM-hopealle yltänyt Huusko on M-Teamin kasvatti.

Monipuolinen pelaaja on edustanut liigatasolla M-Teamia ja Oilersia 119 ottelun verran. Viimeiset neljä kautta kuluivat Espoossa. Tehoja on syntynyt kaikkiaan 29+16=45. Vuonna 1988 syntynyt Huusko on esiintynyt pelikentällä sekä puolustajana että hyökkääjänä.

Divarin puolella Huusko on pelannut neljä kautta edustaen M-Teamia sekä Indiansia. Otteluita on kertynyt 77 ja paunoja kaikkiaan 26+11=37. Huusko on edustanut Suomen opiskelijaamaajoukkuetta viiden ottelun verran.

– Fiilikset ovat tällä hetkellä todella hyvät. Rehellisesti sanottuna takki oli tämän kauden jälkeen melko tyhjillään ja tosissaan piti miettiä, mitä vielä peliuraltaan haluaa, kommentoi Huusko M-Teamin kotisivuilla.

M-Teamin uutinen

Lue myös:
Helsinkiläinen liigajoukkue vahvistuu päävalmentajan lisäksi entisillä Erän pelaajilla – tässä on sopimustilanne

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
AKaasalainen
15/06/2016
Oilers vahvistui siis
S7
16/06/2016
Tehojako vaan tuijotat? Huusko hyvä pelaaja m-teamille, osaa pelata paikkaa kun paikkaa ja hyvä av-peluri
Harkimo
16/06/2016
Samaa mieltä, jos katsot vaan tilastoja ja teet sen perusteella johtopäätökset niin aika hakoteillä olet. Huusko on erittäin hyvä all around pelaaja josta on varmasti iloa m-teamille.
AGm
16/06/2016
Huuskosta suurin hyöty m-teamille nimenomaan jokapäiväisen tekemisen laadussa. Saivat urheilijan isolla U:lla. Ehkäpä joku tiimin pullukoistakin innostuu treenaamaan kuin Huusko. Pelillisesti sitten ei tuo ihmeitä, jarrulaituri ja av-spesialisti joka osuu tolppien väliin muutaman kerran kaudessa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.