Liigat

Mikael Järvi, pelaatko salibandya vielä ensi kaudella?

26.06.
2016
26 Kommenttia
7
Liigat
Mikael Järvi (oik.) on yksi kaikkien aikojen parhaista suomalaisista salibandynpelaajista. Kuva: Salibandyliiga

Mikael Järvi (oik.) on yksi kaikkien aikojen parhaista suomalaisista salibandynpelaajista. Kuva: Salibandyliiga

Miesten Salibandyliigan pelaajaliikenne alkaa olla rauhoittumaan päin. Suurin osa joukkueista on jo kasassa, eikä markkinoilla enää liiku kovin montaa kovemman luokan pelaajaa. Maajoukkueessa ja liigassa upean uran tehneen Mikael Järven, 38, uran jatko on kuitenkin vielä hämärän peitossa.

Pääkallo.fi pirautti Järvelle ennen juhannusta ja yritti lypsää miehestä tietoja irti.

Mikael Järvi, pelaatko salibandya vielä ensi kaudella?
– En osaa vielä sanoa, että mitä tehdään. Kaikki on mahdollista. Tässä on ollut aika paljon hässäkkää ja kiirettä (siviilipuolella), joten vasta heinäkuun aikana tehdään päätökset, Järvi vastaa vähäsanaisesti.

Eli mahdollista on, että pelaat tai sitten et?
– Kaikki on mahdollista.

Pääkallo.fi:n suuntaan on kuulunut muutamia huhuja, että EräViikingeissä et ainakaan pelaa. Pitääkö se paikkansa?
– En osaa sanoa siihen oikein mitään. Monta eri vaihtoehtoa on.

Eli kahden MM-kullan ja 10 SM-kullan miehen jatko on täysin auki. Järvestä on kantautunut hyvin vähän uskottavia huhuja Pääkallo.fi:n korviin – ja herran omienkin kommenttien perusteella paketti on niin sanotusti vielä täysin levällään. Joudumme siis vielä hetken odottelemaan ”Metsurin” päätöstä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Jyrkkö
26/06/2016
Älä pelaa?
Heikki
26/06/2016
Oilers
Tuskin mahdollista
26/06/2016
M-Team?
Kehityspäällikkö
26/06/2016
Mikael Järvi on nähty Jokereiden toimistolla viime viikkojen aikana muutamaan otteeseen, jonne hän on lähdössä osaomistajaksi kehittämään seuraa kohti liigaa. Metsuri pelaa Jokereissa ainakin kaksi seuraavaa kautta. Kova vahvistus organisaatioon ja hienoa, että lajilegendoja saadaan jäämään lajin pariin. Seura tiedottaa asiasta elokuussa, kun kaikki palaset ovat saatu kohdilleen.
Jonsku
26/06/2016
Osaomistajaksi :) Sillä tavalla. Ei sählyseuroja omisteta, vaan ne ovat yhdistyksiä joihin kuulutaan. Ammattilaisurheilussa on osakeyhtiöitä, joita voi sitten joku omistaa.
Fani
26/06/2016
Järvi ei missään tapauksessa pelaa EräViikingeissä. Onko Jokerit todellinen vaihtoehto? Toinen vaihtoehto voisi olla Loviisan Tor. Kävi pari vuotta sitten katselemassa asuntojakin Loviisasta.
Fän
27/06/2016
Sillon Loviisa pelasi liigaa, nykyään rämpii divarissa. Itse veikkaan että liigaa tai kakkosdivaria. PKS-seudulla vaihtoehtoja ei runsaasti ole.
JT
27/06/2016
Järvi jokereihin,joopa joo niillä on pikkuisen vaikeuksia saada joukkuetta muutenkaan kasaan tuskin järvi A poikien kanssa pelailee kyllä paidan väri on pakko ihan muuta.
SSV-Fani
27/06/2016
Kyllä Jokerit kuulostaa aivan mahdolliselta vaihtoehdolta. EräViikinkeihin voisi ehkä mahtua pakiksi.
MoilasKukko tuskin riittää
27/06/2016
Kovin kovana pidetään Erää, johon on nyt saatu mukaan pari hassua en-lyönyt-läpi-Ruotsissa-palaan-Suomeen -kaveria ulkomailta ja SSV:n junnukaartia, jos ajatellaan, etteikö Järvi olisi erittäin kova vahvistus joukkueelle...

Pääkallon journalismi on kyllä aika heikkoa tässä. Siis soititte Järvelle ja hän ei vastannut käytännössä katsoen mitään. Ette sitten soitelleet Kurrelle, Naavalle, Vehkaojalle, M-teamille tai Indiansille? Tai vaikka Nokialle? Eikös se journalistin ykköstehtävä ole yrittää selvittää missä mennään?
Mara
27/06/2016
HIFK, se on selvä homma!
1X2
27/06/2016
Mun veikkaus on, että Mikke lähtee hakemaan fyrkat pois Sveitsistä?? Loviisa on varmaan ainoa jengi Etelä-Suomesta, joka pystyy oikeasti jotain korvausta tarjoamaan. Ja en usko, että kakkosen porukoihin neppailemaan, kun haluaa kuitenkin vielä pelatakin.
Rusa
27/06/2016
Olishan se hupaista, jos Järvi menisi HIFK:hon. Historia huomioonottaen...
Järvi
27/06/2016
Varma tieto... Järven seuraava joukkue on Nokian krp. Saa hyvät rahat ja vastuuta
Säbän noste?
27/06/2016
Surullista luettavaa nämä sabän tarinat varsinkin kesällä.
Salibandy on n. 5 kk tauolla kun vastaavasti muut palloilulajit pitävät yllä mielenkiintoa fanejaan kohtaa myös taukojen aikana.
Lentiksessä ja koriksessa kansainvälisiä pelejä ja tapahtumia.myös kesällä, puhumattakaan lätkästä..
Valtamedia unohtaa seurat ja pelaajat jos näitä ei osata tuoda esille kiinnostavaksi myös harjoituskaudella.
Suurin ongelma on tietysti liian lyhyt kausi liigasa joka on verrattavissa vain pesikseen.
Tälläkin sivulla kirjoitellaan pääosin entisistä tähtipelaajista, onko niin että nuoria ja tulevaisuuden tähtiä ei tunne edes säbän toimittajat?
Salibandy tarvitsee nyt lisää arvostusta ja nostetta mediassa jos halutaan kasvua kun tavoitteena on vielä olla paras salibandymaa. Ei se tavoite täyty pelkillä puheilla vaan teoilla jotka johtavat muutokseen nykyisestä paikoilleen jääneestä toimintamallista.
Anna mun kaikki kestää!
27/06/2016
Järvi ei lähde maksamaan kalliita kausimaksuja Ifk:hon tai tahrimaan mainettaan 1-divariin. Ifk:ssa on tällä hetkellä jo tarpeeksi pelimiehiä ettei tarvitse kehäraakkeja. Parviainen on neuvotellut hyviä sopimuksia esim. Latviajasta. Kallista on kyllä divarissa pelaaminen. Cama Röda!
S7
27/06/2016
Lätkä kiinnostaa kesällä? Smliiga vai? Ei kyll kiinnosta ja mitä fudis tekee talvella? Siis suomi potkupallo? Kiinnostus ihan muualta kuin suomesta noissa lajeissa
Kissa
27/06/2016
Nimimerkki Säbän noste? tais ekaa kertaa vierailla pääkallon sivuilla. Surullista luettavaa vastaavat nollatiedoilla puskista huutelijat.
Kukkupallo
28/06/2016
Tällä hetkellä tuntuu jo kaikki tietävän, että jokereissa ei kaikki ole kunnossa. Jokerit ei ole tuon tasoiselle pelaajalle edes vaihtoehto! Parempia joukkueita on paljon.
Kukkupallolle
28/06/2016
Nimimerkki:
Samaa mieltä. Jokerit ei ole Mikkelle vaihtoehto. Järvi pelaa todennäköisesti Nokialla. Jokerit teki suuren virheliikkeen kun nuorensi joukkuetta ja ei tarjonnut vanhoille jyrille sopimuksia. Kukaan ei halua treenata kakkosessa ja noin siinä käy kun Kalinainen koittaa saada joukkueen treenaamaan. Narrien treeneissä ei ole käynyt kuin tusinapelaajia ja ulkotreeneissä vain kymmenkunta pelaajaa. Eikä näytä hyvältä heidän kakkosporukkansa kun naarasivat pelkkiä divarikiertolaisia joukkueeseen. Olisihan se kuitenkin jännä nähdä Järvi kakkosdivarissa?
S7
28/06/2016
Kakkosen tasoa pakko nostaa = vähentää joukkueita. Tällä hetkellä, se vähä mitä joskus jaksanut kattoa, taso osalla jengeistä ihan kuraa! 1 lohko etelään ja sitten vaikka 3 divari missä yksittäisiä matseja. Ja tota kautta treenaaminen ehkä maistuis pelaajille. Tuskin mikke menee tohon sarjaan.... Santtu Manner uskaltautui joskus arvostella 2dirreä telkkarissa ja sai kuraa, ei tainnut pelaajat kestää totuutta :-)
2d
01/07/2016
Niinkuin eräs mr.ifk kommentoi 2d höpösarja muutamaa peliä lukuunottamatta..
Ilmane kausi
01/07/2016
Jokereissa paljon ilmaiskausipelaajia muutamat hassut jämäpelaajat maksavat heidänkin kautensa. Nämäkin maksut päätyvät seurajohdon kukkaroon ja mökin rakennukseen. Pelaajia lähtee ovista ja ikkunoista, tästäkö syystä jäsenmaksua nostettiin. Siksi Miken ei kannata mennä Jokereihin.Valehtevia rosvoja koko porukka.
S7
04/07/2016
Muutamat pelit varmaan karsinnat. Niissä kuuleman mukaan jo ihan hyviä pelejä. Sitten nää stadin "kaljajengien" paikallisväännöt oma lukunsa. Jokereiden toiminnasta kuulee kyllä kaikenlaista, bsm jengistä tais parhaat häipyä paikallisvastustajaan, mikä alkaa h:lla.
Pojat hei
09/07/2016
Ottakaahan pojat selvää jokereiden toiminnasta, pelaajista jnejne.. Sain aika hyvät naurut kun huomasin ettei todellisuudessa kenelläkään ole minkäänlaista käsitystä koko hommasta. :DDD
jonihilu
27/07/2016
Tai miten olis ifk. Nostaa ifk liigaan. Järvi-vaitio-räkkis ykkösvitja mjötööh? Pakkipari tiitu-imjack ;)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.