Nämä henkilöt vastaavat salibandyn pääsarjojen kurinpidosta kaudella 2016-2017

Rainer Ehro jatkaa pääsarjojen videotuomarina. Kuva: salibandyliiga

Rainer Ehro jatkaa pääsarjojen videotuomarina. Kuva: salibandyliiga
Rainer Ehro jatkaa pääsarjojen videotuomarina. Kuva: salibandyliiga

Salibandyliiton hallitus on eilen vahvistanut pääsarjojen kurinpitoelimien kokoonpanot.

Pääsarjojen kurinpitäjänä jatkaa toiselle kaudelleen Jussi Wahe. Videotuomarina jatkaa Rainer Ehro. Myös kilpailu- ja kurinpitoryhmän kokoonpano pysyy muuttumattomana viime kauteen nähden, ryhmän muodostavat Olli Rauste, Veli Halonen ja Mika Hilska.

Kurinpitäjä käsittelee ensisijaisesti pääsarjojen ottelutapahtumissa tapahtuneiden pelirangaistusten (PR3) jatkoarvioinnin, sekä sarjamääräysten mukaisesti vireille tulleet peliin liittyvät kurinpitotapaukset. Kurinpitäjän toimivalta on korkeintaan kolmen ottelun pelikielto ja 500e sakkorangaistus.

Tätä suuremmat rangaistukset, sekä kentän ulkopuolisista asioista seuraavat rangaistukset langettaa kilpailu- ja kurinpitoryhmä. Videotuomari käsittelee sarjamääräysten mukaisesti vireille tulleet videotutkintapyynnöt ja tekee näiden perusteella päätökset kurinpitoasian vireillelaittamisesta.

Edustusoikeuksia ja sarjamääräysten kilpailutoiminnan järjestämistä koskevat kurinpitotapaukset käsittelee pääsarjapäällikkö Jyrki Paajanen ja sarjamääräysten markkinoinnilliset rikkomukset Salibandyliigan toimitusjohtaja JP Lehtonen.

Teksti: Salibandyliitto

6 comments

  1. Viime kautta enempää vihkoon ei voi ainakaan vetää, joten siinä mielessä hyvät lähtökohdat.

  2. Kurinpitäjä ei ole kovin pitkään tainnut seurata lajia. Aikaisemmin on onnistunut jopa enemmän vihkoon veto!

  3. Voisiko yllä olevat tarkentaa, että tarkoittavatko he kommenteissaan pääsarjojen kurinpitäjää vai kenties videotuomaria?

  4. Jussi wahe. Onko kyseinen kaveri itse pelannut ikinä salibandyä? Näytti hieman siltä viime kaudellakin että lottokoneella arpoi pelikieltoja ja jätti antamatta…..

  5. Kurinpito… Ei voi muuta kuin nauraa… Mies joka ei uskalla antaa ns. nimimiehille peikieltoja vaikka mitä tekisivät (tapaus Savolainen-Kailiala)… ensin katsoo nimen selässä ja sen jälkeen päättää antaako tuomioita.. Mutta hyvä että Jussi pitää itseään tärkeänä……

  6. Kausi edes alkanut ja jo on harmitusta ilmassa. Raskaaksi käy
    kesä ja kauden aloituksen odottaminen moisella asenteella.