Divarit

Nämä henkilöt vastaavat salibandyn pääsarjojen kurinpidosta kaudella 2016-2017

22.06.
2016
6 Kommenttia
2
Divarit
Rainer Ehro jatkaa pääsarjojen videotuomarina. Kuva: salibandyliiga

Rainer Ehro jatkaa pääsarjojen videotuomarina. Kuva: salibandyliiga

Salibandyliiton hallitus on eilen vahvistanut pääsarjojen kurinpitoelimien kokoonpanot.

Pääsarjojen kurinpitäjänä jatkaa toiselle kaudelleen Jussi Wahe. Videotuomarina jatkaa Rainer Ehro. Myös kilpailu- ja kurinpitoryhmän kokoonpano pysyy muuttumattomana viime kauteen nähden, ryhmän muodostavat Olli Rauste, Veli Halonen ja Mika Hilska.

Kurinpitäjä käsittelee ensisijaisesti pääsarjojen ottelutapahtumissa tapahtuneiden pelirangaistusten (PR3) jatkoarvioinnin, sekä sarjamääräysten mukaisesti vireille tulleet peliin liittyvät kurinpitotapaukset. Kurinpitäjän toimivalta on korkeintaan kolmen ottelun pelikielto ja 500e sakkorangaistus.

Tätä suuremmat rangaistukset, sekä kentän ulkopuolisista asioista seuraavat rangaistukset langettaa kilpailu- ja kurinpitoryhmä. Videotuomari käsittelee sarjamääräysten mukaisesti vireille tulleet videotutkintapyynnöt ja tekee näiden perusteella päätökset kurinpitoasian vireillelaittamisesta.

Edustusoikeuksia ja sarjamääräysten kilpailutoiminnan järjestämistä koskevat kurinpitotapaukset käsittelee pääsarjapäällikkö Jyrki Paajanen ja sarjamääräysten markkinoinnilliset rikkomukset Salibandyliigan toimitusjohtaja JP Lehtonen.

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Kurinpitäjä
22/06/2016
Viime kautta enempää vihkoon ei voi ainakaan vetää, joten siinä mielessä hyvät lähtökohdat.
ET soittaa kotiin
22/06/2016
Kurinpitäjä ei ole kovin pitkään tainnut seurata lajia. Aikaisemmin on onnistunut jopa enemmän vihkoon veto!
Voi jebulis
23/06/2016
Voisiko yllä olevat tarkentaa, että tarkoittavatko he kommenteissaan pääsarjojen kurinpitäjää vai kenties videotuomaria?
No joo
23/06/2016
Jussi wahe. Onko kyseinen kaveri itse pelannut ikinä salibandyä? Näytti hieman siltä viime kaudellakin että lottokoneella arpoi pelikieltoja ja jätti antamatta.....
Niilo
24/06/2016
Kurinpito... Ei voi muuta kuin nauraa... Mies joka ei uskalla antaa ns. nimimiehille peikieltoja vaikka mitä tekisivät (tapaus Savolainen-Kailiala)... ensin katsoo nimen selässä ja sen jälkeen päättää antaako tuomioita.. Mutta hyvä että Jussi pitää itseään tärkeänä......
Niilo ja muuta harmistuneet
27/06/2016
Kausi edes alkanut ja jo on harmitusta ilmassa. Raskaaksi käy
kesä ja kauden aloituksen odottaminen moisella asenteella.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.