Liigat

Neljä kovaa vahvistusta – tässä on hallitsevan mestarijoukkueen sopimustilanne

08.06.
2016
43 Kommenttia
3
Liigat
Kuva: Salibandyliiga

Kuva: Salibandyliiga

Miesten Salibandyliigan hallitseva mestarijoukkue Classic on julkaissut neljän kovan vahvistuksen pelaajasopimukset. Samalla tamperelaisryhmä paljasti koko joukkueen sopimustilanteen.

Classicin tiedottamat vahvistukset eivät ole yllätyksiä, sillä jokaisesta neljästä on huhuiltu jo pitkään Pääkallo.fi:n Huhumaa-palstalla – mutta laadukkaita pelaajia jokainen heistä on.

Classic-nutun ensi kaudella päälleen pukevat uusina pelaajina Joonas Pylsy (Tigers Langnau, Sveitsi), Asser Jääskeläinen (Helsingborg, Ruotsi), Riku Reunamäki (M-Team) ja Miro Lehtinen (Koovee). Pylsyn sopimuksesta Pääkallo.fi kertoi jo viime perjantaina.

Uutena pelaajana Classiciin liittyy tietenkin myös ex-tennistähti Jarkko Nieminen, jonka jopa shokeeraava sopimus julkaistiin huhtikuun puolivälin tietämillä.

Uransa mestaruuteen päättänyt Veli-Matti Luukko ja Sveitsiin suuntaava Niko Juhola ovat ainoat joukkueesta lähtevät pelaajat. Classicin tiedotteen mukaan lisäksi Juho Syvänen pelaa ainakin alkukauden vuokralla ja konkaripakki Mika Savolainen miettii vielä uransa jatkoa.

Joonas Pylsy, Asser Jääskeläinen, Miro Lehtinen ja Riku Reunamäki. Kuva: Juha Sirkka

Joonas Pylsy, Asser Jääskeläinen, Miro Lehtinen ja Riku Reunamäki. Kuva: Juha Sirkka

Valmennuksessa tapahtuu myös pieni muutos kun jo kaudella 2010-11 valmentajana toiminut Tomi Sairanen liittyy Classicin valmennustiimiin. Viime kauden valmennuksessa mukana ollut Mikko Hernetkoski ottaa isomman roolin A-pojissa. Päävetovastuu valmennuksesta on edelleen Petteri Nykyllä ja Samu Kuitusella.

– Mestaruusjoukkue pysyy hienosti kasassa ja halutut täsmähankinnat vahvistavat sekä antavat laajuutta kokoonpanoon. Classic on vakiinnuttanut kovalla ja tinkimättömällä työllä asemansa Suomen ykkösbrändinä salibandyssa. Seuraava tavoite on olla maailman paras seurajoukkue niin toiminnallisesti kuin urheilullisesti. Taustoilla tehdään joka päivä töitä niin, että Classicissa jokainen pelaaja voi elää salibandyurheilijan unelmaansa, Classicin toiminnanjohtaja Passo Peltola hehkuttaa.

Ensimmäisen kerran vahvistunutta Classicia mitataan kunnolla syys-lokakuun vaihteessa, kun joukkue osallistuu seurajoukkueiden Champions Cupiin. Turnaus pelataan Ruotsin Boråsissa 30.9–2.10.2016.

Classicilla on kasassa 26 pelaajasopimusta.

Classicilla on kasassa 26 pelaajasopimusta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Espoonmiäs
08/06/2016
Vois vissii pystin jakaa jo suoraan classicille. Ärsyttävän kova nippu, ei tolla oikeen voi hävitä ja Nykkykin vielä johtaa noin laadukasta rosteria. Tylsä sarja tulossa, kun mestarin jo tietää. Classic saa niin paljon eteen EräViikinkejä sillä, että joukkue ollut kuitenkin yhdessä niin pitkään ja viikkarierä kuitenkin ekaa kautta. Peli on pelattu.
Nappo
08/06/2016
On tuo kieltämättä vähä köppäästä.. Kärjen ja peräpään ero on valovuosi ku parhaat houkutellaan parempiin seuroihin
Repa
08/06/2016
Can't wait for the paikallispelihegemonia!! Ja Jarkko Nieminen vaikka paistinpannulla kentälle!!
Napolle
08/06/2016
Ei tarvitse katsoa kuin finaalit, tylsä sarja. Sääliksi käy noita classicin 10 sopimuspelaajaa joille ei tule juurikaan peliaikaa.
Kuoma
08/06/2016
Vaikeeta kyllä löytää Jarkolle pelipaikkaa tosta nipusta...
AGm
08/06/2016
Liigan kärkipää alkaa olla jo älyttömän kova, top5 jemgit pärjäisi heittämällä länsinaapurissakin. Tasoero kärjen ja peräpään välillä näyttäisi kuitenkin olevan myös suurempi kuin koskaan. Toivottavasti pahimmilta murskajaisilta silti vältyttäisiin...
Mestari
08/06/2016
Huh. Onneks ei Savolaista listoilla.
aattelin vaan
08/06/2016
Missäs iso ja paha Savolainen?
Tilastonikkari
08/06/2016
Ei ole classicin omavaraisuus aste kovin korkea. "Pelaavassa" kokoonpanossa omia kasvatteja vain 40%
stasi
08/06/2016
Mikä vahvistus tuo reunamäki on kiukutteleva pikku ukko eipä ole peli aikaa isommin hänelle tulossa
S7
08/06/2016
Nykky ei näköjään ollut tyytyväinen nuorisokaartiin :-) Keväällä purivat tuppea ja 2 kentällä mentiin ja nyt hommataan kokeneemmat jätkät 3 ketjuun. Reunamäki-Pylsy-Lehtinen, ei tota nyt voi heikoksi kutsua ja noi äijät ei oo menossa penkille istumaan!! Ja kakkosketju on sitten. Nieminen-Piha-Johansson, Jakke seisoo maalin eessä ja huitoo riparit sisään :-D. Ykköstä nyt ei tarvii ees mainita, kai se vänäkin jalan saa vielä kuntoon... Paha jengi näin kilpakumppanin silmin, mutta ei viime keväänäkään päästetty ilmaiseksi finaaliin!
koovee
08/06/2016
Olisi hauska nähdä taas Salin-Lehtinen pahanteossa
N1
08/06/2016
Älytön nippu. Taitaa olla ens kauden kolmen kärki clasu, eräviikkarit ja tepsi. En muista koska olis viimeks runkosarjapelit isommin kiinnostanut mut kyl ens kaudella Classic - EräViikingit kohtaamiset on nähtävä. Niin monta huippusälliä molemmis jengeis.
W2
08/06/2016
Onhan Classic ennakko suosikki, mutta kyllä EräViikingit ja Oilers antaa kovan vastuksen. Siinä mitalikolmikko. Mustat hevoset on Happee ja TPS ja LasB voi olla kauden yllättäjä.
Kapasiteetti
08/06/2016
Classic saanut pidettyä tärkeimmät pelaajat ja pari hyvää hankintaa vielä päälle, on kova porukka. Viime pleijjareissa Clasun mestaruuden esteenä oli oikeastaan vain heidän 3 kenttä. Ihme, että Nykyllä ei riitä kärsivällisyys näiden kehittämiseen. Otetaan mieluummin "valmiit" pelaajat Pylsy ja Lehtinen.
Timotei
08/06/2016
Clasulla on tähän mennessä julkaistuista ylivoimaisesti kovin rosteri, joskin Happeen ja SPV:n kokoonpanoista ei hirveästi ole kuulunut vielä. Hyökkäys ei juuri häviä Erälle nimien perusteella, mutta pakisto onkin sitten liigan paras kun taas Erän puolustus on liigan keskitasoa. Mielenkiintoista nähdä syksyllä, miten tuo nippu pärjää Pixbota ja/tai Storvretaa vastaan Champions cupissa
Vennamo
08/06/2016
Onko Maskun lahja esiintynyt edukseen treeneissä?
JiiK
08/06/2016
Ehkä tänä vuonna ei tarvitse hävetä CC:ssä (sormet ristiin). Suomessa tuo jengi kävelee mestaruuteen.
Manse
08/06/2016
Jos Savo vielä jatkaa, niin puolustuskin on aika kovassa tikissä. Ainoa kysymysmerkki kevään peleissä ja joukkueen heikko kohta on mv-pelissä. Jos taso vakiintuu jommalla kummalla huononakin päivänä siedettävälle tasolle, niin mikään ei vie classicilta tuplamestaruutta. Menneellä kaudella molemmille tuli vielä liikaa ohi-pelejä ja ainoastaan kovat kenttäpelaajat ratkoivat pelejä voittoon.
Nappo
08/06/2016
En oo happeelaisia, mut oon usein haaveillu et joku vuosi menis kaikki happeen omat kovat kasvatit/ sielä liigas debytoineet edes yheksi kaudeksi yhtäaikaa happeeseen pelaamaan! Siinä ois aikamoinen joukkue:D pelkästään sentteriksi olis kaukon kohosen jokisen pylsyn kotovaaran tasoista pelimiestä.. Laitureista puhumattakaan
Palokan Orsi
08/06/2016
Mielellään tuon Pylsyn olisi nähnyt Monnarilla kotijoukkueessa, mutta eipä taida Happeella olla oikein massia maksaa noille palkkaa saaville. Hyvä, että jollain on sitä rahaa, toivotaan, että jatkossa useammalakin seuralla on varaa maksaa pelaamisesta. Yksi puoli tuossa on, että millä pitää lähes kaikissa muissa joukkueissa huippupelaajiksi luokiteltavat kaverit tyytyväisinä. rooleissaan. Olihan Jokereillakin vuosikaudet kiekossa paperilla ylivoimainen nippu, mutta ei se enää viimeisinä vuosina oikein mestaruusjuhlina konkretisoitunut.
Junnu#8
08/06/2016
Olisiko Silli#84 kyllästynyt reissaamiseen??? Toki Steelers paita varmasti houkuttelee. Saisi pelata ja harjoitella kaupungissa missä asuu.
Kooveelle
09/06/2016
Uskoisin et tutkapari toteutuu, Vänä varmaan sivussa jonkin aikaa, polvi uuteen uskoon.
SAMAA MIELTÄ NAPPO
09/06/2016
Tosiaankin ois nastaa, että kaikki tällä hetkellä s-liigassa pelaavat Happeen omat kasvatit, pelaisivat edes yhden kauden yhtä aikaa kasvattiseurassa. Olishan siinä aikamoinen joukkue. Toivoa ja haaveilla voi. "Nuoret miehet tulukaa kotio pellaamaan".
Tarkkana
09/06/2016
Se vaan että läheskään kaikki huippupelaajaksi luokiteltavat pelaajat eivät ole Happeen kasvatteja vaan Jkl muista ja ympäristön seuroista. Vaikka moni on maailmalla, niin hyvinhän persaukinen seura on saanut laatupelaajia rosterissa pysymäänkin. Se on sitä seurauskollisuutta, josta moni pääkaupunkiseudun seura voi vain unelmoida.
Espoo
09/06/2016
Parasta seurauskollisuutta on kyllä öljymiehillä, nyt saatiin muutama täsmähankintaa ulkopuolelta. Kun tavoitellaan vielä kirkaampia mitalleja niin pelkästään omilla kasvateilla ei niitä saavuteta.
oivoi
09/06/2016
Ei paljo junnuille luottoa löydy ensi kaudella. Ilman massiivista loukkaantumiskierrettä ei mitään asiaa hyvä että penkinpäähän. Hyi mikä ostojoukkue.
Oivoille
09/06/2016
Aivan oikein OSTOJOUKKUE, seurasta ei tule manselaisten suosikkia millään ilmeellä. Tuo kevään mestaruuskin oli laimea tuulahdus, ei oikein innostanut massoja, osittain myös tuon superfinaalin vuoksi. Tuo mestaruus ei ollut saman arvoinen kuin aikaisemmat.
ööö
09/06/2016
SSV:hän ei ollut koskaan ostojoukkue. Oma junioritoiminta tuottanut kaikki. Samaa voi sanoa SPV:stä.
ööö
09/06/2016
Classicilla näyttää olevan ainakin 15 pelaajaa joilla C ja IC tausta.
Osku
09/06/2016
Aika hyvä provo Oivoilta!
Nappo
09/06/2016
Ohan se classic varmasti hyvä seura pelata, ku moni sinne haluaa ja kannattaahan tommoset pelaajat vastaan ottaa jos seuraan kerta haluuvat.. Joku Galante ois kiva nähdä suomes pelaamas:) minkähänlaista jälkeä tekis.. Oisko esim. Paras pelaaja liigas
Tampere
10/06/2016
Taasko tää itkeminen alkaa? Ceellä monta A ikäistä pelaaja, ei vielä riittänyt pleijareissa. Näilläkö pitäs lähtee haastaan storvretaa? Älytöntä jauhamista, Cee tuottaa jatkuvasti maailman luokan pelaajia!
JOOJOO
10/06/2016
Classicilla on monena vuotena ollut hyvä joukkue, viime vuoden paras oli Nykky.
Joka viimeinkin osasi leipoa nimilistasta voittavankin joukkueen.
Edelleen paras vahvistus.
Pakkokatsottavia riittää silti; EräViikkarit, Teepeeässä (meno päällä siellä!), Happee ja Oilers.
Nyt en sano divarista mitään, mutta erot liigassa ovat suuret, jos kaikki pelaisivat kaikki pelit samalla kovalla intensiteetillä. Mutta kuten tiedetään, eivät pelaa.
Siksi mitään murskajaisia ei tule. Eli olkoot järjestelmä kuten liittomme päättää, en kerää "kansalaisadressi salibandyjoukkueiden määrän pienentämiseksi pääsarjassa" adressia.
Vaikka adressit niin muodissa nykyään ovatkin.

Ja ei mestaruuksia etukäteen jaeta. Miksi muuten koko sarjaa edes pelattaisiin. Pari avainäijää katkaisee koipensa ni pakka on uusiksi heti.
S7
10/06/2016
Ostojengi ja rahalla ostettu läppiä kuullut ssv fanina ja mitä niistä välittää? Mun mielestä hyvä, että osa seuroista pystyy jotain maksaakin. Muut seurat vaan samaa kehiin, niin sarjan taso nousee
JOOJOO
10/06/2016
Oon junnusarjoista saakka aina kunnioittanu SSV:n peliä ja pelaajia. Ihan sama mistä kukin on, seuran paiita se ratkaisee. Sama se on jokaisessa joukkueurheilussa.
Menestystä ei pelkillä omilla junnuilla tule, ei edes pesäpallossa.
Ja mikäs siinä; hyvät pelaajat haluavat pelata voittavassa joukkueessa.
Siinä ei ole mitään ihmeellistä.
Niinpä niin
10/06/2016
Mutta kuten lähihistoriasta näemme, niin SSV:nkään taival ostojoukkueena ei voinut jatkua loputtomiin. Eli kyllä pitkässä juoksussa oma, laadukas juniorituotanto on laadun jatkuvuuden tae. Tietysti muutamalla täsmähankinnalla vahvistettuna.
S7
10/06/2016
Täysin samaa mieltä junnuista. Ei todellakaan pelkillä pärjää ja pelkällä omavaraisuudella. Piha ja Salin hyviä hankintoja clasulle. Junnujen vaan pitää taistella paikka pelaamaan, ens kaudella ei tule olemaan helppoa. Farmisopimukset ajan tasalle, eli niin että nuoret sais pelata KOKO kauden divarissa/2divarissa ja sitten pystyisivät liigassakin käydä pelaamassa jos paikka aukeaa. Liitto herätys!
oivoi
10/06/2016
Aiva sama vaikka 100 omaa kasvattia. Mutta peliaikaa ei ensi kaudella ole tulossa junnuille ilman 5-7 pelaajan loukkaantumista. Kunno perseennäyttö seuralta.
ööö
10/06/2016
Oivoi. Se takiahan ne siellä on. Älä ole itsellesi liian ankara.
S7
10/06/2016
Ssv sinänsä paradoksaalinen seura, bjunnut smkultaa ja nostivat a:n sm sarjaa. Tais vaan tulla liian myöhään tää menestys... Mutta menneisyyttä ei voi muuttaa. Evissä on sitten kovia junnuja ja divarissa kehittymisen mahis... Clasu tarviis kanssa farmin junnuille, että saisivat kovia matseja! Ja liitto korjais vielä farmisääntönsä 2010-luvulle
JOOJOO
10/06/2016
Seurojen välinen yhteistyö Tampereella on aika minimaalista, muutama kaveri aina vuosittain vaihtaa joukkuetta, ja siinä se on. Aikanaan Ilves ja Classic virittelivät ICA-Akatemiaa, joka voittikin sekä A että B junnujen SMt samana vuonna. Tuo kokeilu on jo kuopattu, ja junnuvaihtoa ei paljon tule.
Classic haalii parhaat, sitten tulevat KooVee ja muut.
Kakkosseurahan olisi Soittorasia, mutta siellä mennään teekkarihurlumheitä lähinnä.
Classicin junnutyö on ollut hyvää viime vuodet, tulijoita on riittänyt sinnekin.
Minä
12/06/2016
Oletko oivoi älynnyt että kyllä Nämä junnut A:ssa peliaikaa saa mutta saavat liiga tason reeniä!!!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.