Divarit

NST:lle jälleen pelaajamenetys – voimahyökkääjä siirtyy Sveitsin ykkösdivisioonaan

10.06.
2016
3 Kommenttia
4
Divarit
Otto Valavuo sylkee maaleja ensi kaudella Sveitsin divarissa. Kuva: Markku Taurama

Otto Valavuo sylkee maaleja ensi kaudella Sveitsin divarissa. Kuva: Markku Taurama

Divariin ensi kaudeksi miesten Salibandyliigasta pudonnut NST uusiutuu merkittävästi ensi kaudelle, ja yksi menetys hyökkäyspäähän lisää tulee Otto Valavuon muodossa. 24-vuotias hyökkääjä edustaa ensi kaudella Sveitsin ykkösdivisioonassa pelaavaa Oltenia.

Neljällä NST-kaudellaan Valavuo keräsi 95 ottelussa 62 (44+18) liigapistettä, ja viime kaudella syntyivät ennätyslukemat 18+9. Viime kaudella NLB:n runkosarjassa kuudenneksi sijoittuneen Oltenin urheilujohtaja Jürg Merian on tyytyväinen fyysisen rightin puolen lappeenrantalaisen kiinnitykseen.

– Toivomme Valavuolta tehopisteiden lisäksi sitä, että fyysisenä pelaajana hän kykenee kehittämään myös meidän muiden pelaajien fyysistä osa-aluetta, Merian toteaa Oltenin sivuilla.

NST:n viime kauden joukkueesta ovat vaihtaneet maisemaa jo Risto Töllikkö (Oilers), Samuli Hulkkonen (Karlstad, Ruotsi), Aleksi Ikonen (Karlstad, Ruotsi), Jarkko Nurmela (Alligator Malans, Sveitsi), Daniel Steiger (GC Zürich, Sveitsi) sekä Joona Rantala (Zug, Sveitsi).

Anssi Tikkanen on siirtymässä pääkaupunkiseudulle, ja lisäksi Iikka Voutilainen sekä Lasse Pynnönen paketoivat pelaajauransa. Koko viime kauden sivussa loukkaantumisen vuoksi ollut Tuomas Arponen ei myöskään pelaa enää.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
S7
10/06/2016
Heikolta näyttää nakkisormilla. Naisissa ja miehissä kato käy ja kovaa...
Nakit ja muusi
10/06/2016
Mikäs on sopimuspelaajien tilanne NST-miehillä?
Terhi
10/06/2016
Siinä on Kytöhongalle hommia. Ei tule palkka ainakaan turhan helpolla. Turha odottaa nousua liigaan ensi kauden jälkeen. Eihän tonne näytä jäävän kuin junnuja (jos niitäkään).

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.