Liigat

Ilkka: SPV:lle kolme tärkeää jatkosopimusta ja yksi uusi pelaaja

07.06.
2016
3 Kommenttia
1
Liigat
Jari Hankkio (alarivissä kesk.) jatkaa uraansa SPV:ssä. Kuva: Juhani Järvenpää

Jari Hankkio (alarivissä kesk.) jatkaa uraansa SPV:ssä. Kuva: Juhani Järvenpää

Seinäjoen Peliveljet julkaisi maanantaina kolme jatkosopimusta, ja yhden uuden pelaajan nimen, kertoo Ilkka. Viime kaudella Divari-seura SB Vaasaa edustanut Arttu Kukko liittyy seinäjokisten ryhmään, ja Mikko Kohonen, Tuukka Kiviranta sekä Jari Hankkio jatkavat SPV:n riveissä.

Kukko on esiintynyt aikaisemmin 28 liigaottelussa tehoin 4+5=9. Kukko edusti kauden 2014-2015 SalBaa, ja silloin otteluita kertyi 23. Muut viisi peliä puolustaja pelasi farmisopimuksen myötä SPV:ssä kausina 2013-14 ja 2015-16. Divarissa Kukko on edustanut Woodcuttersia ja SB Vaasaa. Divarissa runkosarjan otteluita on tällä hetkellä vyöllä kaikkiaan 145, ja paunoja on kertynyt 64+49=113.

– Jokaisen pohjalaisen salibandypelaajan tavoitteena on varmasti päästä SPV:hen, joten sopimuksesta on totta kai hyvä fiilis. Olen ollut SPV:n kesäringissä jo useamman kesän ajan ja olen päässyt pelaamaan joukkueessa muutaman ottelunkin, joten tiedän, että pystyn pelaamaan täälläkin hyvällä tasolla, kertoi Kukko lehdelle.

Salibandyliigan kaikkien aikojen pisteykkösenä tunnettu Kohonen jatkaa myös joukkueessa. Kohonen on pelannut 456 runkosarjan ottelua Happeessa ja SPV:ssä pistein 483+263=746. Pääkallo.fi:n tietojen ja Ilkka-lehden vanhan artikkelin mukaan Kohosella oli jo sopimus tulevasta kaudesta seuran kanssa. Odottelemme lisäinformaatiota asian tiimoilta.

Kiviranta on erittäin kokenut liigapelaaja, ja on vääntänyt miesten Salibandyliigassa jo 12 kautta SPV:n miehistössä. Hyökkääjälle on kertynyt 314 runkosarjan ottelua, joissa on syntynyt kaikkiaan 280 tehopistettä (174+106). Palkintokaapista löytyy kolme SM-kultaa, yksi SM-hopea ja kaksi SM-pronssia.

Hankkio on edustanut SPV:tä kolme kauden ajan. Runkosarjan otteluita on kasassa 61 ja niissä on syntynyt varsin mukavat tehopisteet 55+24=79. Laiturin palkintokaapista löytyy SM-kulta keväältä 2015.

Ilkka: SPV julkisti neljä pelaajasopimusta

SPV:n video julkistustilaisuudesta:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Toivotaan
07/06/2016
Toivotaan Hankkiolle ehjää kautta ja hyvää puolustusmotivaatiota, sen jälkeen majun kesäleiriryhmä pitäis olla aika lähellä.
TOIVOTAAN TOIVOTAAN
08/06/2016
Veikkolan sopimus julkaistiin huhtikuussa ja Kukon sopimus heti perään kesäkuussa. Tällä julkaisutahdilla joukkueen pelaajavaihtuvuus ei juurikaan viime kausista muutu. Vieläkö haaviin jää uusia pelimiehiä vai täydentyykö joukkue viime kauden pelaajilla ja junnuilla? Onko lakeuden kutsu riittävän vahva? Pahimmilla kilpailijoilla alkaa olla paketit aika hyvin kasassa.
Walter
10/06/2016
Tähän mennessä lähteneet:
Kohonen, Kouvonen, Ihme, Peltonen, Hakonen, Härkönen, Malkamäki... Olikos muita?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.