Liigat

Selkäongelmien kanssa taistellut Erä-puolustaja lopettaa uransa – ”Sieltä alkaa tulla nuorta verta ovista ja ikkunoista”

12.06.
2016
3 Kommenttia
4
Liigat
Kuva: Juhani Järvenpää

Kuva: Juhani Järvenpää

Puolustaja Sami Lehtisen, 32, pelit salibandyn huipputasolla on pelattu. Lehtisen lopettaminen on pyörinyt huhuissa, mutta nyt lopettamispäätökselle on saatu virallinen vahvistus.

– Pitkään tätä päätöstä tuli kypsyteltyä. Kaksi kautta sitten alkoivat selkäongelmat ja niiden kanssa on taisteltu aika kovasti. Lisäksi sieltä alkaa nuorta verta tulla ovista ja ikkunoista, joten on aika antaa heille tilaa, Lehtinen kertoo fuusioseura EräViikinkien sivuilla.

Lehtinen pelasi mittavalla pelaajaurallaan 333 Salibandyliigan runkosarjaottelua, joissa hän keräsi puolustajalle komeat tehopisteet 137 maalia ja 132 syöttöpistettä.

Lehtinen oli 14 Erä-kautensa aikana nostamassa seuran ensin liigaan kaudella 2002-2003. Sen jälkeen hän oli voittamassa muun muassa Erän ensimmäisiä pronssimitaleita, kahta SM-hopeaa ja Suomen Cupin mestaruuksia.

Salibandytouhuja Lehtinen ei jätä, sillä siirtyy valmentajaksi EräViikinkien B-poikiin.

Alla olevalla videolla Lehtinen esittelee kolme tärkeää esinettä salibandyuraltaan.

Lue myös: Salibandyn jättifuusiosta jäi joukkueellinen liigapelaajia yli – Pääkallo.fi selvitti mihin pelaajat päätyvät

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Jartsa
13/06/2016
Respect!
S7
13/06/2016
Selkävaivat ja sähly ei hyvä yhdistelmä. Iän puolesta ei todellakaan liian vanha. Varmasti hyvä äijä valmennukseen!
Nemo
13/06/2016
Upeaa että jatkaa lajin parissa. Tulee aivan varmasti kehittymään valmentajaksi joka osaa käsitellä peliä ja pelaajia. Asenne ja lajiarvot kohdallaan. Näitä jatkumoja laji tarvitsee. Kiitos Sale!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.