Juniorit

Suomen tyttömaajoukkueeseen etsitään päävalmentajaa avoimella haulla

01.06.
2016
5 Kommenttia
1
Juniorit
Kuva: IFF

Kuva: IFF

Salibandyliitto hakee avoimella haulla uutta päävalmentajaa Suomen alle 19 vuotiaiden tyttöjen maajoukkueeseen. Sopimus kattaisi seuraavat kaksi vuotta kevään 2018 MM-kisoihin asti.

Päävalmentajan toimea hoidetaan oman toimen ohella. Suomen tyttömaajoukkue saavutti hopeaa toukokuussa pelatuissa MM-kisoissa Kanadassa.

Salibandyliiton tiedotteessa uudelta päävalmentajalta edellytetään kokemusta valmennustoiminnasta, lajikulttuurin tuntemusta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, positiivista suhtautumista.

Avoin haku päättyy 10.6.

Linkki: Salibandyliiton uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
veilssin kp
02/06/2016
Matti Kaipio! Siis kaipion Matti varmasti paras ja pätevin tähän hommaan. Onneksi on jo hakenut hommaan joten no worries!
kie
02/06/2016
Ei taas Kaipio ? Eikö viimeksi jo opittu..
The Coach!
02/06/2016
Miten olisi PSS monivuotinen mitalivalmentaja Jori Nyrhivaara?
Mikä tää homma on?
02/06/2016
Tää Kaipio on monta kertaa täällä käyny mainostamassa itseään millon minkäkin majun valmentajaks, nyttenkin ilmotti että on hakemus sisässä.
Odottavan aika
20/06/2016
odottavan aika on pitkä. toivotaan että hakijoita on jonoksi asti ja että päättävät elimet saavat sellaisen ryhmän kasaan, jolla päästään projektia aloittamaan. vaihtoehtoja olisi paljonkin, mutta ongelma lienee se, että ovatko varteenotettavat valmentajat tehtävää hakeneet?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.