Liigat

Tässä on SalBan sopimustilanne – Länsi-Suomi: Tehopakki tuorein kiinnitys

05.06.
2016
6 Kommenttia
0
Liigat
Kuva: Elmeri Elo

Kuva: Elmeri Elo

Rauman SalBan miesten Salibandyliiga-joukkue alkaa vähitellen hahmottua. Länsi-Suomen mukaan joukkueella on ensi kaudeksi kasassa 16 pelaajasopimusta.

SalBan tuorein sopimuspelaaja on rightin puolelta laukova Niko Kaerla, joka oli viime kaudella raumalaisten tehokkain puolustaja (11+6=17).

– Kyllä se oli aika luonnollinen ratkaisu, kun täällä on kuitenkin duunit ja tyttöystäväkin, vartijana työskentelevä Kaerla kommentoi Länsi-Suomelle.

SalBa säilytti liigapaikkansa keväällä karsintojen kautta. Monivuotisen päävalmentajan Juha Mäkilän väistyttyä hyppää joukkueen puikkoihin Wirmosta Petri Seppinen.

Varmasti SalBan jättävät pelaajista Lasse Salminen (Nokian KrP), Jasse Kuusisto (Koovee) ja maalivahti Pasi Järvinen (LASB). Pääkallo.fi:n tietojen mukaan tärkeimmistä pelaajista SalBa on lisäksi menettämässä Joni Peltolan (TPS) ja Tatu Ruohosen (Karhut). Myöskään Miikka Sokan nimeä ei toistaiseksi löydy sopimuspelaajien listasta.

Kuva: Elmeri Elo

Kuva: Elmeri Elo

SalBan sopimuspelaajat (lista Raumalainen-lehdestä):
Aleksei Kohtala (MV)
Veli Peltonen
Niko Kaerla
Jan-Erik Aaltonen
Waltteri Virtanen
Rasmus Horn
Niklas Horn
Antti Keskitalo
Tomi Lahti
Mikko Viitanen
Jani Lehtoniemi
Jussi Tammi
Ville-Petteri Lilja
Petteri Salonen
Markus Lehtinen
Antti Vuorinen (Wirmo)

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Terhi
05/06/2016
Tämän listauksen perusteella ennustan suoran putoajan paikkaa Salballe. Ilmeisesti Seppisen opit ei kiinnosta tarpeeksi, kun kato käy noinkin kovalla kädellä. Jussi Tammikin saanut sopimuksen, vaikka ei mahtunut FBC:hen kevättreenien perusteella.
Ilman kristallipalloa
05/06/2016
pystyy koko SalBan homman tiivistämään yhteen sanaan:

Noutaja.
Fani
05/06/2016
Ei salba saa edes joukkuetta sarjaan, joutuu luopumaan sarjapaikasta ennen kauden alkua. harmi raumalaiselle salibandylle :(
Jussi
06/06/2016
Kertokaas näin pääkaupunkilaiselle, että miksi toi Salba herättää aina niin vahvoja negoja siellä? Onko tän jatkuvan dissauksen taustalla joku valmentaja, joka ei ole ottanut oikeita pelaajia ryhmään, joku paikallisvääntöjuttu vai mikä?
Niimpä
06/06/2016
Itseä on myös pistänyt silmään, vaikka raumalainen olenkin, että Salba lytätään aina pystyyn mutta on nyt sentään jo kolmas kausi pääsarjatasolla alkamassa....
LS
06/06/2016
Vaikka tuota sopparilistaa katselisi kuinka positiivisten lasien läpi, on tilanne tällä hetkellä varsin nihkeä. Viime kauden runkomiesten nimiä puuttuu ja ainoa uusi ulkopuolelta tuleva pelaaja on vielä kirjoittamaton kortti liigapelien suhteen. Viime kausikaan ei ollut tuloksellisesti täysosuma, mutta nyt näyttää pahemmalta. Tietysti opiskelijoita voi vielä koulupaikkojen myötä tarttua porukkaan, mutta...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.