Ulkomaat

Ulkomailla puolet urastaan pelannut suomalaissentteri siirtyy Sveitsin divariin

18.06.
2016
0 Kommenttia
1
Ulkomaat
Jarmo Eskelinen tarjoili tällä kaudella yli 50 syöttöä Saksan pääsarjassa. Kuva: Matthias Kuch.

Jarmo Eskelinen tarjoili tällä kaudella yli 50 syöttöä Saksan pääsarjassa. Kuva: Matthias Kuch.

Saksan mestaruutta nyt kahtena keväänä putkeen juhlinut Jarmo Eskelinen vaihtaa Bundesliigan Sveitsin toiseksi korkeimpaan sarjatasoon.

Eskelinen siirtyy Saksan menestyneimmän joukkueen, UHC Weissenfelsin, riveistä NLB-joukkue Verbano Gordolan paitaan. Kahdella kaudellaan Saksassa mainiolla pelikäsityksellä varustettu Eskelinen teki yhteensä tehot 19+91=110.


Sveitsi ei ole outo maa Eskeliselle, sillä hän on kausien 2008-13 aikana pelannut kolme vuotta UHC Lions Konolfingenissä, sekä kahden kauden ajan pääsarjajoukkue UHC Grünenmattissa. Suomessa Eskelinen on edustanut Salibandyliigassa SBS Poria, OLS:aa ja Nokian KrP:tä. Divarissa hän on pelannut FBC Turun ja vaasalaisen Woodcuttersin riveissä. Liigassa Eskelinen on nakutellut 52 ottelussa tehot 5+13=18 ja Divarissa 93 ottelussa pisteet 33+70=103.

Unihockey.ch:n uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.