Liigat

Video: Erik Härkösen uran TOP 5 -maalit – muistatko tämän Champions Cupin pyörähdysosuman?

21.06.
2016
0 Kommenttia
5
Liigat
Kuva: kuvakaappaus videolta

Kuva: kuvakaappaus videolta

Menneellä kaudella SPV:tä edustanut Erik Härkönen siirtyi kauden jälkeen UHC Grünenmattin riveihin. Taitavan hyökkääjän uralle on osunut useita komeita osumia.

FloorballMedia on koonnut Härkösen uran TOP 5 -maalit. Listan kakkosena on kaunis pyörähdysmaali, joka kannattaa ehdottomasti katsastaa kohdasta 1.45, jos sitä ei vielä ole nähnyt. Kertauskaan ei ole pahitteeksi. Härkösen maalikimara on kokonaisuudessaan varsin laadukas viihdearvoltaan. SPV-urallaan Härkönen on osunut 141 kertaa runkosarjassa, pudotuspeleissä ja Champions Cupissa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.