Ulkomaat

Video: Näin maailman kallein salibandyn pelaaja taituroi Sveitsissä

05.06.
2016
1 Kommentti
3
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Ruotsalaispelaaja Kim Nilsson, 28, pelasi edelliset kaksi kautta Sveitsin liigassa. GC Zurichia edustanut Nilsson esiintyi edukseen käkikellomaassa.

Ensi kaudella Nilsson edustaa Ruotsin Allsvenskanin Kalmarsundia. Pelaajasiirron yhteydessä tehtiin uusi salibandyn maailmanennätys, kuten tästä voit lukea.

Viime vuonna maailman viidenneksi parhaaksi valittu ruotsalainen juhli tänä keväänä Sveitsin mestaruutta. FloorballMedian maaliskuussa julkaisema videokollaasi osoittaa, että Nilsson on ollut vastustajien kauhu myös Sveitsissä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Tähti
05/06/2016
Loistava esimerkki kuinka myös salibandyssä voidaan yksittäisiä lahjakkuuksia tuoda esille.
Myös meillä Suomessa tämä olisi hyvin mahdollista, lähes jokaisesta joukkueesta löytyy vastaavaa materiaalia ja lahjakkaita pelaajia, jos ei muuta niin värikkäitä tyyppejä.
Suomessa muistellaan vaan kun Kohonen oli maailman paras, tai kun Tiitu teki hienon maalin, näin vähän provoten.
Kesätauon aikana on mahdollista rakentaa pelaajien kautta joukkueen brändiä kiinnostavammaksi ja näin myös saadaan pidettyä salibandy esillä, ainakin paikallisesti.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.