Ulkomaat

Video: Näppärä rankkari – näin yllätetään vastaan tullut maalivahti

08.06.
2016
0 Kommenttia
0
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Latvialainen Toms Bitmanis esittelee oheisella videolla rankkaritaitojaan. Ensi kaudella Ruotsin Division 1- tasolla Sundsvallin joukkueessa pelaava Bitmanis vie videolla vastaan tulevaa maalivahtia niin sanotusti 100-0.

Samainen latvialaispelaaja on päässyt esille myös aikaisemmilla suoritteillaan. Linkki edelliseen juttuun.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.