Ulkomaat

Video: Ruotsalaistalentin upea alivoimamaali

15.06.
2016
2 Kommenttia
1
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Casper Backby, 19, on yksi salibandymaailman suurimmista lahjakkuuksista. Falunia edustava nuorukainen on pelannut huipputasolla jo muutaman vuoden, ja ollut mukana saavuttamassa kahta Ruotsin mestaruutta sekä kahta Champions Cupin voittoa.

Vuonna 2014 vasta 17-vuotias Backby osui länsinaapurin Superfinaalissa Storvretan verkkoon. Sentteri on toiminut myös Ruotsin U19-maajoukkueen kapteenina. Oheisella videolla Backby väläyttelee pelitaitojaan menneellä kaudella alivoimasoolon muodossa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
hetkonen
16/06/2016
miten on mahollista että tuo valkopaitasten vasen pakki on hitaampi kun mun isoisä?? laskee kyllä suorituksen arvoa ..
Putkonen
16/06/2016
Katselin samaa. Vasen pakki vastaa yleisesti samaa kuin basisti bändissä ja on verrattavissa älykkyydeltään vasemman jalan saappaaseen, mutta että noin hidaskin vielä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.