Videot

Video: Taitoniekka vailla vertaa – Alexander Ruddin maaleja, syöttöjä ja harhautuksia

04.06.
2016
2 Kommenttia
3
Videot
Kuva: Kuvakaappaus Youtubesta

Kuva: Kuvakaappaus Youtubesta

Ruotsalainen Alexander Rudd, 23, on yksi salibandymaailman kirkkaimmista tähdistä. Ruotsalaissentteri arvioitiin viime vuoden seitsemänneksi parhaaksi pelaajaksi maailmassa.

Aikuisurallaan Rudd on edustanut Falunia ja Storvretaa. Falunin mukana ulottuva sentteri juhli Ruotsin mestaruutta vuonna 2013 ja Champions Cupin voittoa samana syksynä.

Ruddin siirto Storvretaan julkaistiin helmikuussa 2014, ja pelaaja hyllytettiin lopulta siten, että hän ei pelannut enää loppukaudesta. Falun voitti tuolloinkin Ruotsin mestaruuden. Erikoisesta episodista voit lukea lisää tästä, tästä ja tästä.

Tänä keväänä Rudd pääsi jälleen nauttimaan Ruotsin mestaruudesta, kun Storvreta kaatoi Linköpingin maalein 5-4 yli 18 000 katsojan edessä. Ruotsin maajoukkueen mukana Rudd on ollut voittamassa kahta maailmanmestaruutta vuosina 2012 ja 2014.

Oheiselle videolle on kerätty pitkänhuiskean sentterin uran hienoimpia suoritteita. FloorballMedian tekemä video on noin kaksi kuukautta vanha.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
JiiK
05/06/2016
Maailman paras.
Junnu#8
05/06/2016
Mies omaa varmasti erikoisemman käyristyksen lavassa. Ainakin Oxdogin aikana on ollut. Exelin aikana taisi olla tehdaskäyrä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.