Liigat

Video: Tunnepitoinen kollaasi – salibandyhistorian tärkeimpiä ratkaisuosumia

14.06.
2016
1 Kommentti
4
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Oheiselle videokollaasille on kerätty salibandyn historian tärkeimpiä ratkaisuosumia. Video koostuu pääasiassa jatkoaika- ja rangaistuslaukaisumaaleista MM-finaaleissa sekä Ruotsin Superliigan finaaleissa.

Oheinen videon on koonnut FloorballMedia, ja se saattaa olla suomalaiseen makuun hiukan ruotsalaispainotteinen. Vaikka videolta ei ihan kaikkia huippuhetkiä löydykään, niin suosittelemme sen katsomista.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Nupi
19/06/2016
..tun Svensson...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.